StoryEditorOCM
Forum'OLUJA' U MADRIDU

Perez odlučio dovesti Neymara i time naljutio Luku Modrića koji na ljeto odlazi iz kluba, a u Realu su mu već našli zamjenu

Piše Zadarski.hr
11. svibnja 2018. - 15:03
lukaM

Španjolski mediji ponovno su se raspisali o velikom transferu koji bi se mogao odigrati ovoga ljeta, donosi  portal 100posto. Brazilac Neymar navodno napušta PSG i dolazi u Real Madrid. U klubu su se, pišu Španjolci, sve već dogovorili s Neymarovim ocem, a ostaje samo dogovor između Reala i PSG-a oko visine odštete koja bi mogla iznositi između 260 i 300 milijuna eura.

Neymarov dolazak ipak i nije tako dobra vijest za Real jer bi to značilo pravi mali rat u svlačionici. Osim što bi morali podići plaće najvećim zvijezdama poput Ronalda, u Realu bi mogli ostati i bez srca svoje ekipe Luke Modrića. Naime, u posao s Neymarom se navodno umiješao i Adidas koji je Realu "naredio" da Modrićev dres s brojem 10 ustupi Brazilcu na što je kapetan Hrvatske poludio, a nastala je i velika svađa između njega i predsjednika kluba Florentina Pereza.

S druge pak strane, talijanski mediji pišu da je Perez već našao zamjenu za Modrića, a to je "odobrio" i Cristiano Ronaldo. Riječ je o veznjaku Juventusa Miralemu Pjaniću koji je pet godina mlađi od našeg Modrića koji će uskoro napuniti 33 godine. Ovu vijest prvi je prije otprilike mjesec dana donio Diario Gol, a Talijani sada tvrde kako je posao vrlo blizu realizacije. Perez je za Pjanića pripremio 60 milijuna eura i samo se čeka ljeto da veznjak Bosne i Hercegovine obuče dres kraljevskog kluba.

Dolazak Neymara, svađa s Perezom i dovođenje Pjanića mogli bi Modrića udaljiti od Reala i primorati da pronađe novu sredinu. Ponuda ne nedostaje pa Luka sigurno neće dugo biti bez kluba u slučaju da ode iz svojeg Reala.

09. svibanj 2024 15:37