StoryEditorOCM
ForumIPAK NIJE USPIO

Pernara ne puštaju u Zambiju, čeka ga deportacija! ‘Operacija ne ide po planu, povratni let će biti popodne‘

Piše SD
20. veljače 2023. - 09:07

"Dragi prijatelji, operacija Z, nažalost, ne ide po planu. Zaglavio sam u imigracijskoj službi i ne puštaju me u zemlju, žele me deportirati nazad istom rutom kojom sam došao. Povratni let će vjerojatno biti već u popodnevnim satima", ovo je poruka koju je Ivan Pernar objavio na kanalu Telegram nakon što je, kako tvrdi, otputovao u Zambiju, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, bivši saborski zastupnik i bivši član Živoga zida ranije je objavio i fotografiju zrakoplovne karte te snimku iz aviona. Navodno je letio iz Beča za Kairo, a zatim dalje do Zambije.

Prije svega ovoga, Pernar je podnio kaznenu prijavu DORH-u zbog četiri para iz Hrvatske koji su posvojili djecu iz Afrike.

- Rekao sam - gledajte, zna se da se iz tog Konga ne mogu posvajati djeca. Tamo ne mogu ni homoseksualci ni transrodne osobe posvajati djecu. Jasno je da dva od četiri para nisu upisana u registar posvojitelja - rekao je nedavno Pernar.

Njega je pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić kazneno prijavila za javno poticanje na mržnju i nedozvoljenu upotrebu osobnih podataka, a on je njoj uzvratio sličnom kaznenom prijavom.

18. travanj 2024 23:39