StoryEditor
ForumNAJTEŽI DANI AKIJA RAHIMOVSKOG

Pjevač Parnog valjka pretrpio moždani udar

Piše Jutarnji.hr
9. travnja 2018. - 22:42
parni_valjak9-310114

Pjevač Parnog Valjka, 62-godišnji Aki Rahimovski, doživio je blaži moždani udar. Informacija je objavljena na službenoj Facebook stranici benda, a uz to su obznanili kako su zbog Akijevih iznenadnih zdravstvenih problema otkazani svi koncerti do daljnjega, prenosi Jutarnji.hr.

- Dragi naši, prisiljeni smo otkazati sve koncerte do daljnjega. Aki Rahimovski imao je lakši moždani udar i, iako se već sada osjeća bolje, treba neko vrijeme usporiti i usredotočiti se na oporavak. Vrlo ozbiljno shvaćamo svoj posao i nerado razočaravamo tisuće vas koji ste se veselili nadolazećim koncertima, ali Akijevo zdravlje sada je na prvom mjestu. Hvala vam na razumijevanju i pozivamo vas da našem Akiju šaljete ljubav i pozitivnu energiju da nam se vrati jači nego ikad, piše u priopćenju.

Parni Valjak osvojio je ove godine tri Porina, koncerte su nizali jednog za drugim, a osim toga, rade i na novoj pjesmi. Žestok tempo koštao je očito Akija zdravlja i sada će morati usporiti, što su zaključili i mnogi obožavatelji koji su ispod objave nanizali brojne komentare sa željama za brz oporavak i povratak na scenu. Mi mu želimo isto.

Izdvojeno

23. rujan 2020 08:35