StoryEditorOCM
ForumNEMALI INCIDENT

Pogledajte kako je muškarac pogodio jajima ekstremnu francusku desničarku Marine Le Pen: jedni je štitili, drugi vrijeđali

Piše PSD
4. lipnja 2022. - 07:29

Na ekstremnu desničarku Marine Le Pen u petak je u Saint-Amand-les-Eauxu na sjeveru Francuske zasad nepoznati muškarac bacio jaje. Političarka je u spomenutom gradu boravila povodom parlamentarnih izbora, a nemili incident zabilježile su i kamere.

Bivša predsjednička kandidatkinja Nacionalne fronte otputovala je Saint-Amand-les-Eaux u pratnji kandidata svoje stranke za 20. okrug odjela Sjever, Guillaumea Florquina.

Kako prenosi portal Time.News, deseci ljudi okupili su se u blizini Florquinova predizbornog stožera kako bi vidjeli dolazak Marine Le Pen, a u jednom trenutku na nju su iz gomile bačena dva sirova jaja.

Ubrzo nakon toga, sigurnosni tim sjatio se oko bivše predsjedničke kandidatkinje. Dok su je pokušavali zaštititi, okupljeni su nastavili sipati uvrede na njezin račun.

Incident je kasnije komentirao i zamjenik te glasnogovornik Nacionalne fronte, Sebastien Chenuhas.

- To je bila marginalna gesta, a gospođa Le Pen uspjela je održati dogovoreni sastanak s pristašama bez ikakvih problema - izjavio je.

 

 

 

18. travanj 2024 11:26