StoryEditorOCM
ForumNEOBIČNI ‘ZVONČIĆI‘

Pojavila se bizarna snimka iz božićnog tramvaja: Djed Mraz i vilenjačica pjevaju Čavoglave uz pozdrave ‘za dom‘

Piše Vijesti SD
12. prosinca 2023. - 13:19

Društvenim se mrežama proširila snimka iz tramvaja Djeda Mraza na kojoj Djed i vilenjačica pjevaju Čavoglave uz pozdrave ‘za dom‘.

Na snimci se jasno čuje kako Djed Mraz i vilenjačica pjevaju Čavoglave na taktove ‘‘Zvončića‘‘, ponavljajući na kraju pjesme nekoliko puta sporni pozdrav. 

Snimkaje uznemirila čitatelje koji navode kako pozdravu ‘za dom‘ nije mjesto u božićnom tramvaju Djeda Mraza, piše Večernji list.

Snimku možete pogledati OVDJE. Još uvijek nije poznato kad je video snimljen.

Iz ZET-a su za 24 sata komentirali spornu situaciju:

‘Neugodno nas je iznenadio sadržaj video snimke i postupak uključenih osoba te je promptno pokrenuta interna procedura s ciljem utvrđivanja svih okolnosti. Ističemo kako se navedeni događaj zbio u tramvaju koji nije bio na redovnoj vožnji već u povratku u spremište te u njemu nisi bili prisutni ostali putnici izuzev djelatnika ZET-a i animatora angažiranih preko agencije za evente.

ZET će sukladno ishodu internog postupka poduzeti odgovarajuće disciplinske mjere zbog ponašanja svojih djelatnika koje nije u skladu s profesionalnim i etičkim načelima, a također će se razmotriti i nastavak poslovne suradnje s predmetnom agencijom koja je angažirala animatore, a čije je ponašanje također izašlo iz profesionalnih okvira koji su regulirani i sporazumom o suradnji.‘

 

27. travanj 2024 10:27