StoryEditorOCM
ForumPRIJE ZADRA

Popularni Jole, pater Jozo Čirko i Dominikanski dječji zbor snimili pjesmu i spot, poslušajte novi božićni hit

Piše PSD.
25. prosinca 2023. - 13:47

Nakon što je s mladima iz crkve sv. Dominika u Splitu i grupom Dalmatino snimio pjesmu `Sretan Božić, Hrvatska´, pater Jozo Čirko odlučio je nastaviti s glazbenim pothvatima pa ove godine svim ljudima dobrog srca poklanja pjesmu ˝Božićna zvona˝ koja je nastala u suradnji Joška Čaglja Jole i Dominikanskog dječjeg zbora.

˝Odlučili smo snimiti pjesmu prvo zato što je Božić. Imao sam jednu lijepu božićnu pjesmu i često sam je pjevušio i slušao. Uvijek kada mi je bila u ušima govorio sam - Jole ovo mora snimiti. Kako sam došao ovdje u Trogir, imam dječji zbor, pa je ispala super kombinacija Jole i zbora.˝, rekao je pater Čirko tijekom snimanja spota koje se odvijalo u Trogiru.

Osamnaestero mališana iz Dominkanskog dječjeg zbora sudjelovalo je u ovoj glazbenoj poslastici, koja već na prvo slušanje miriše na novi božićni hit.

˝Znam da je Čirko dobro potkovan glazbom i ne bi nazvao bez veze. Odmah sam pretpostavio da će biti lijepa pjesma koja mi odgovara. Ne radi on to samo u božićno i adventsko vrijeme. On je pun ideja tijekom cijele godine, i to godinama. Zato i je, gdje god da je služio, te crkve su bile i dan danas su pune omladine. Prije godinu dana je došao u Trogir, mislim da je već 300-400% podigao broj mladih u crkvi.˝, istaknuo je popularni Jole koji će u novogodišnjoj noći zabavaljati Zadrane na Adventu.

Tekst pjesme ˝Božićna zvona˝potpisuje Nikša Krpetić, aranžman Leo Škare, a redatelj spota je Matko Petrić.

29. travanj 2024 15:03