StoryEditorOCM
ForumVELIKA FOTO GALERIJA

Potresena Kate priznala građanima ispred kraljičinog imanja Sandringham: Rasplakat ću se nastavim li čitati...; Princ William povjerio jednoj Britanki što ponovno proživljava

Piše PSD.
15. rujna 2022. - 17:27

Rasplakat ću se nastavim li čitati previše poruka, kazala je Kate, princeza od Walesa, razgovarajući s ljudima okupljenima ispred kraljičinog imanja Sandringham u Norfolku, gdje je pokojna Elizabeta II. redovito provodila Božić.

Ona i princ William su danas posjetili tu lokaciju kako bi razgledali more cvjetnih buketa i poruka ostavljenih u počast pokojnoj kraljici Elizabeti II., koja je prošlog četvrtka preminula u dvorcu Balmoral u Škotskoj, a pozirali su i za nekoliko selfieja.

Jedini posjetitelj Sandringhama, piše Daily Mail, koji je propustio posjet kraljevskog para bio je tromjesečni Eddie Shakespeare koji je zaspao neposredno prije nego što su Kate i William stigli. Njegova mama Maisie kazala je kako ga je namjeravala probuditi i pokazati Kate, ali ipak nije imala srca.

Kate joj se zahvalila na dolasku i kazala kako simpatije i poštovanje koje ljudi iskazuju jako puno znače njoj i Williamu koji je za pokojnu kraljicu kazao kako je bila "svačija baka".

image
Toby Melville/Afp


Princeza od Walesa je na pitanje onih s kojima je razgovarala rekla kako su njezina i Williamova djeca George, Charlotte i Louis dobro nakon prabakine smrti, dodala je kako devetogodišnji George razumije gubitak prabake koju su od milja zvali "Gan-Gan", a sedmogodišnja Charlotte i četverogodišnji Louis još ne sasvim.

Tješio je

U subotu je Kate, razgovarajući s okupljenima ispred dvorca Windsor, jedva suzdržavajući suze ispričala kako ju je maleni Louis tješio nakon kraljičine smrti i rekao joj "pa bakica je sada opet s pradjedom".

image

Tromjesečni Eddie je prespavao druženje s Williamom i Kate

Toby Melville/Afp


William je jednoj ženi s kojom je razgovarao kazao kako mu je jučerašnja povorka iza kraljičina lijesa bila vrlo teška jer ga je podsjetila na dan kad je prije 25 godina pratio lijes svoje mame, princeze Diane, a kad su se ženi oči napunile suzama, William joj je rekao "Nemojte sad plakati jer ću i ja početi".

U crnoj haljini i kaputu

Elegantna u crnoj haljini i kaputu, s malom crnom torbicom, Kate je u Sandringhamu nosila tanki lančić s jednostavnim križićem i kraljičine biserne naušnice koje je nosila i u utorak navečer kad su svi članovi kraljevske obitelji dočekali lijes s posmrtnim ostacima Elizabete II. u Buckinghamskoj palači.

Dok su Kate i William bili u Sandringhamu, njegov stric i strina, princ Edward i grofica Sophie, koji bi trebali dobiti titule vojvode i vojvotkinje od Edinburgha, boravili su u Manchesteru, a princeza Anne, jedina kraljičina kći, bila je u škotskom Glasgowu.

image
Toby Melville/Afp
image
Toby Melville/Afp
image
Toby Melville/Afp
image
Toby Melville/Afp
image
Daniel Leal/Afp
image
Daniel Leal/Afp
03. svibanj 2024 10:14