StoryEditorOCM
Forum‘POTRUBI‘

Poznati tik-toker je vlasnik zagrebačkog kluba gdje se sinoć dogodilo ubojstvo. Slavu je stekao u Splitu jer je bio ‘napaljen‘

Piše Vijesti sd
22. travnja 2023. - 21:05

Sandi Pego, hrvatski tik-toker kojeg obožavaju djeca, ali i poduzetnik te natjecatelj prošlogodišnje sezone showa “Ples sa zvijezdama”, je jedan od suvlasnika Ritza, noćnog kluba u kojem je sinoć, s četiri metka u prsa, ubijen 41-godišnji Tomislav Sabljo.

“Od showa očekujem zabavu, smijeh te nova znanja i iskustva. Od plesnog partnera očekujem podršku i razumijevanje kao i savjete o samim plesovima. Veselim se naučiti sve stilove uz svog plesnog partnera kojem je ples životni poziv”, govorio je Pego prije negoli je zaplesao sa zvijezdama.

Tit-toker i njegova supruga Cindy su se probili skečom u kojem je ona (njegova supruga sličnog imena) na njihov automobil nalijepila poruku: “Napaljen sam, potrubi!” Pego nije znao za njenu spačku te mu nije bilo jasno zašto Splićani (tada je par bio u Splitu) toliko trube. Nakon toga, supružnici su počeli stalno izvoditi prankove jedno na drugome.

Isto tako, Pego već nekoliko godina vodi marketinšku agencijom koja radi s influencerima. Sinoć, u vrijeme kad se dogodilo ubojstvo, bio je s obitelji bio u Opatiji, prenosi Zagreb Info.

“U ovom trenutku možemo samo izraziti žaljenje zbog nemilog incidenta koji se noćas dogodio. Policija utvrđuje činjenice i okolnosti, u čemu surađujemo s njima. Kada bude spremna očekujemo službenu komunikaciju policije”, kazao je tik-toker.

24. travanj 2024 15:34