StoryEditorOCM
ForumTUŽAN KRAJ

Poznato je kad će biti posljednji ispraćaj Mateja Periša. Nesretno preminuli mladić bit će pokopan na istom groblju gdje počiva i njegov najbolji prijatelj

Piše PSD
22. svibnja 2022. - 16:47

Splićanin Matej Periš bit će pokopan u ponedjeljak, 23. svibnja, tijekom jutarnjih sati u svom rodnom Splitu na groblju Lovrinac.

Srpski Blic doznaje kako će pola sata prije pogreba obitelj primati izraze sućuti, a nakon sahrane održat će se i misa u spomen Mateja u crkvi svetog Marka na Neslanovcu.

Na Lovrincu je u studenom prošle godine pokopan i Matejev najbolji prijatelj Ivor Alunić koji je izgubio život na motoru čemu je prisustvovao i pokojni Periš.

Nenad Periš je jučer uputio molbu medijima da sahrana njegovog sina bude tiha i u krugu najbliže obitelji i prijatelja. Zamolio je i javnost da pokaže razumijevanje za ove molbe kako bi se intimno i osobno oprostili od člana svoje obitelji.

image

Nenad Perić

Tom Dubravec/Cropix

Nenad Periš uputio molbu uoči pogreba sina Mateja: ‘Ovo je iznimno težak trenutak za mene i moju obitelj...‘

- Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da se zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem - poručio je Nenad.

21. veljača 2024 09:08