StoryEditorOCM
ForumVEĆ IM JE ZAPRIJETILA TUŽBOM, ALI ONI SE NE DAJU:

Predstavljamo turističku turu inspiriranu Melanijom Trump!

Piše L.L.
12. travnja 2017. - 14:55
8620191

Biste li planirali svoj odmor povezujući ga s Melanijom Trump, točnije, zanima li vas gdje je prva dama Amerike, primjerice, išla u školu...? Mnogi bi zasigurno odlučno odgovorili "ne", no nedvojbeno ima i onih koji bi rado pobliže upoznali slavnu Slovenku koja je osvojila kontroverznog milijardera Donalda Trumpa.

Britanski The Guardian donio je priču o turističkoj primidžbi njezina rodnog mjestašca temeljenu upravo na Melaniji. Pomalo uspavano maleno mjesto doslovce je turistički procvalo otkako je Melania stupila (još uvijek ne doslovce) u Bijelu kuću. Sve je započelo s vinom "Prva dama" koje su proizvela četiri slovenska vinara i prodavala ih po 27,50 eura u podrumu dvorca Sevnica, popularnom turističkom mjestu u Sloveniji, piše Slobodna Dalmacija.

– To nije jako vino, vrlo je nježno, baš kao i Melania – kazao je tada jedan od četiri vinara koja su radila na spornoj frankovki, dodavši kako linija obuhvaća i izvrsnu čokoladu, čaj, kobasice i druge proizvode.
Melaniju to baš nije impresioniralo, štoviše, zaprijetila je tužbom, ali to nije spriječilo Slovence, piše The Guardian, da nastave s promidžbom na njezin račun. Lokalna pekarnica pohvalila se tortom od oraha "Melania", spominjala se i pita "Prva dama", dok je jedan restoran jelo od pastrve također nazvao "Melania", a mora se spomenuti i med pod nazivom "Iz domaćeg vrta Melanije Trump".

Sve to potaknulo je, stoji u članku, lokalnu turističku zajednicu da ponude "Melania ture", koje uključuju posjet osnovnoj školi koju je Slovenka svojedobno pohađala, kao i obilazak glavnih gradskih znamenitosti – dvorca i tržnice. Bolje od toga nije se moglo, s obzirom na to da se Trumpova supruga u tinejdžerskim danima preselila u Ljubljanu.
Melanijamanija uzima maha, to je sigurno! Sretan put u Sevnice!

22. travanj 2024 04:42