StoryEditorOCM
ForumU 51. GODINI

Preminula poznata novinarka i radijska voditeljica, HRT se od Nikoline Deranje oprostio nježnim riječima: S optimizmom se borila se protiv bolesti

Piše Mozaik SD
25. rujna 2022. - 18:15

Poznata riječka novinarka i radijska voditeljica Nikolina Deranja preminula je nakon duge i teške bolesti. Vijest je objavila Radio Rijeka, gdje je Nikolina radila dugi niz godina.

- U 51. godini života, nakon duge i teške bolesti, preminula je naša kolegica Nikolina Deranja, novinarka, voditeljica i producentica. Od sredine 90-ih godina bila je jedan od najprepoznatljivijih glasova Radio Rijeke.

Pamtimo vesela i zanimljiva izdanja emisije "Vidi što je mačka dovukla pred vrata". Njena "Fizička atrakcija", u suradnji sa Zvonimirom Peranićem, gotovo desetljeće bavila se različitim oblicima stvarnosti kroz viziju popularne fizike.

Ali, posebno su upečatljiva i slušana bila njena izdanja emisije "Kamo danas" u kojima je svakodnevno s vama i nama dijelila male životne mudrosti i optimizam. S tim optimizmom borila se protiv bolesti do samoga kraja. Hvala ti draga Nina! - navodi se na stranicama Radio Rijeke.

21. veljača 2024 09:20