StoryEditorOCM
ForumPOČIVAO U MIRU

Preminuo je Aki Rahimovski

Piše Ivana Buljan/PSD
22. siječnja 2022. - 14:25

Aki Rahimovski, pjevač Parnog valjka iznenada je preminuo danas, objavljeno je Facebook stranici istoimene grupe. Preminuo je u 67. godini u Novom Mestu u Sloveniji, svega dvije godine nakon što je postao otac djevojčice koju je dobio sa 27 godina mlađom Slovenkom Barbarom Vesel zbog koje se i preselio u njezinu domovinu.

Da je riječ o iznenadoj smrti svjedoči i fotografija na službenoj Facebook stranici Parnog valjka na kojoj su Aki i dugogodišnji član benda Marijan Brkić-Brk.

Aki je imao dva braka. U prvom je dobio sina Kristijana-Kikija, također pjevača, a u drugom kći Dinu. Veza s drugom suprugom Ingrid trajala je puna četiri desetljeća

Inače, bend je imao velike planove s obzirom na to da je najavljeno deset koncerata u nadolazećem periodu, jedan od njih trebao je biti i prvog dana travnja u Spaladium Areni i spremali su glazbeni spektakl u Zadru, koji se također u travnju trebao održati na Višnjiku.

Obožavatelji su se od njega počeli opraštati na društvenim mrežama.

"Aki, hvala ti na svim pjesmama koje si nam pjevao i koje smo pjevali s tobom. Hvala što si svojim glasom pratio naše ljubavi, naša veselja i naše tuge. Danas tugujemo bez tebe, zbog tebe. Vječni mir i spokoj ti želim", tek je jedan od komentara na Facebooku.

Uskoro opširnije...

27. travanj 2024 02:56