StoryEditorOCM
ForumNEOBIČAN EPILOG

Preokret u istrazi: policija prijavila suprugu suvlasnika narodnjačkog kluba, za sve je ‘kriva‘ jedna poruka...

Piše Marin Dešković/JL
26. veljače 2023. - 21:01
Pred suca je danas izvedena osumnjičena za sudjelovanje u pokušaju ubojstva muškarca u petak u ŠpanskomNeja Markičević/Cropix

Pokušaj ubojstva 43-godišnjega Krešimira G., kojega je nepoznati napadač pištoljem u petak navečer na parkiralištu u Ulici Dobriše Cesarića 1. upucao u glavu, dobio je prilično neobičan epilog, piše Jutarnji.

Naime, policija je zasad podnijela kaznenu prijavu, ali ne protiv osobe za koju sumnjaju da je pucala, već protiv ženske osobe koja je s nepoznatim napadačem bila te večeri u automobilu, i koja ga je prema izjavama očevidaca, odvezla s mjesta događaja.

No, ne samo to.

image
Neja Markičević/Cropix

Navodno je poruka Krešimiru G. da se "spusti", odnosno da izađe iz zgrade na parkiralište poslana s njezinoga mobitela, nakon čega je on došao na sastanaka s muškarcem koji je s njom došao u BMW-u i koji je potom upucao Krešimira G.

Pred suca je danas izvedena osumnjičena za sudjelovanje u pokusaju ubojstva muškarca u petak u Španskom.

Kako se neslužbeno doznaje riječ je o supruzi suvlasnika jednoga bivšega zagrebačkoga narodnjačkoga kluba, a premda njezinoga supruga policija za sada nije prijavila za pokušaj ubojstva, neslužbeno se doznaje da policija sumnja da je upravo njezin suprug počiitelj, te se za njime intenzivno traga.

image
Neja Markičević/Cropix

Ranjeni Krešimir G. je pak godina u tome klubu radio kao voditelj, a jesu li rzlog ovakvoga razračunjavanja neki stari neračišćeni odnosi između posldavca i zaposlenika, tek se treba vidjeti. Policija je je ženu prijavila da je pomogla nepoznatoj osobi pri pokušaja ubojstva Krešimira G., dakle u svojoj prijavi njezuinoga supruga nisu imenovali kao osumnjičenika. Krešimir G. se pak još uvijek nalazi u kritičnom stanju zbog teške ozlijede glave.

Nakon dovršetka kriminalističkoga istraživanja osumnjičena je danas poslijepodne predana pritvorskom nadzorniku, te bi trebala biti ispitana pred dežurnim tužiteljem zagrebačkog Županijskoga državnoga odvjetništva.

image
Neja Markičević/Cropix
06. lipanj 2023 05:29