StoryEditorOCM
ForumVELIKI GUBITAK

Prije samo tri godine obitelj Mile Hrnića pogodila je velika tragedija, on i supruga Dubravka se nikada nisu oporavili

Piše SCENA SD
16. rujna 2023. - 12:17

Dubrovački glazbenik Milo Hrnić i njegova supruga Dubravka 2020. su se sučili s najtežim gubitkom u svojem životu- gubitkom djeteta.

Onomad su za Gloriu ispričali kako se teško nose s tragičnim gubitkom najstarijeg sina Srđana.

Povukli su se u svoja četiri zida, a tada su kazali kako jedinu radost pronalaze u druženju s četvero unučadi. Glorijinoj ekipi otvorili su vrata svojega doma i govorili o danima najveće tuge koju roditelji mogu iskusiti.

"Svaki dan plačem. Prijatelji me tješe da će mi s vremenom biti lakše, no meni je sve teže. S tim se budim i liježem", tužno govori Hrnić dok sjedi za stolom u maloj dnevnoj sobi okružen uspomenama na sina.

Kad je Glorijinoj ekipi otvorio vrata svojega doma, on i supruga Dubravka listali su obiteljske albume.

Naime, Srđan Hrnić 2020. godine u siječnju je preminuo prirodnom smrću, u svojem domu, a uz njega su u tom trenutku bili supruga Đulija i devetogodišnji sin Marin.

image
Tonci Plazibat/Cropix

"Još ne mogu zaboraviti užas i paniku koju sam osjetio kad me nevjesta tu subotu prijepodne nazvala telefonom. Bio sam kod kuće, u glazbenom studiju gdje posljednjih mjeseci radim na novom albumu.

Čim sam čuo Đulijin glas, noge su mi se odsjekle. Bila je sva uspaničena jer nije mogla probuditi Srđana. Ranije ujutro joj je kroz san rekao da ga pusti da se još malo odmori. Žena i ja smo odmah požurili k njima i ne sluteći da je naš sin već umro.

Kad smo petnaestak minuta kasnije ušli u sobu gdje je Srđan ležao, ništa više nismo mogli učiniti. Liječnici su nam rekli da je umro prirodnom smrću", prisjetio se tada Milo koji je danas preminuo.

Za njega i suprugu Dubravku odlazak sina bio je nevjerojatan šok jer ne pamte da je ikada ozbiljnije bolovao, pa ni u najranijem djetinjstvu. Kao mladić pet je godina proveo na ratištu, ali je i iz tog kaosa izišao bez trajnije ozljede. A otkako je sa suprugom Đulijom dobio sina Marina, zračio je zadovoljstvom.

Milo Hrnić je kazao da je sa Srđanovim odlaskom izgubio i najboljeg prijatelja.

03. svibanj 2024 16:03