StoryEditorOCM
ForumOTKRIVENI DETALJI FACEBOOKOVE APLIKACIJE KOJOM BISTE MOGLI NAĆI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

Pristup će imati samo stariji od 18 godina, a sve počinje klikom na malu ikonicu u obliku srca...

Piše JL
7. kolovoza 2018. - 11:32
Ljubav

U svibnju ove godine na F8 konferenciji u Kaliforniji, Facebook je predstavio novu dating aplikaciju. Početkom kolovoza sam su proizvod dali i na testiranje računalnoj freelancerici Jane Manchun Wongkoja redovito svojim pratiteljima otkriva nove dodatke ove najpopularnije društvene mreže, piše TechCrunch.

Sudeći prema njenom tweetu, čini se da se Facebook ozbiljno prihvatio ovog zadatka. Kako je i sam Mark Zuckerberg naveo na konferenciji u Kaliforniji, želja im je putem ove aplikacije svojim korisnicima omogućiti pronalazak 'stalnih' partnera, a ne samo 'partnera za jednu noć'. Uz to generalni direktor, naglasio je kako se na njihovim mrežama nalazi preko 200 milijuna korisnika koji su na svojim osobnim profilima iskazali ljubavnim statusom 'samac', što ih je potaklo na razmišljanje da nešto i sami učine po tom pitanju, navodi CNBC.

Kako će aplikacija funkcionirati

Prije svega, pristup aplikaciji imat će osobe starije od 18 godina. Ulazak u dating stranicu nalazit će se na osobnom Facebook profilu svakog korisnika. U gornjem desnom kutu nalazit će se ikonica u obliku srca koja će korisnika voditi u 'dating svijet'. Na toj posebnoj društvenoj mreži, ponovo se pokreće polje unutar koje je potrebno kreirati profil.

Facebook is internally testing Facebook Dating.

I can't go past the signup screen because they are not activating all non-employee Dating profiles because, well, it's "pre-launch" ;)

Nakon što je profil u potpunosti kreiran, aplikacija će ponuditi mogućnost odabira vlastitog područja interesa, bilo da je riječ interesnim grupama ili pak događanjima u neposrednoj blizini korisnika. Kada im se priključite, sustav će samostalno vaš profil podijeliti s ostalim 'samcima' s kojima potom možete stupiti u kontakt. Ako dvoje ljudi pokaže interes jedan za drugog, tek tada će moći razmijeniti poruku putem Messengera ili WhatsAppa. Na ovaj način kompanija želi spriječiti neugodna 'nabacivanja' i spamanje.

Najbolja stvar

Ako se sramite svojim prijateljima priznati da svoju 'bolju polovicu' tražite putem interneta ili pak  društvene mreže, za vas nema briga. Ovog puta se od svih znatiželjnih očiju možete vrlo vješto sakriti. U postavkama svog profila jednostavno odaberite koji prijatelji ili prijatelji prijatelja mogu vidjeti vaš profil na dating aplikaciji.

Iako je ova aplikacija još uvijek u razvoju i trenutno dostupna isključivo na američkom tržištu, ne sumnjamo da će uskoro postati senzacija u cijelom svijetu.

 

03. svibanj 2024 12:43