StoryEditorOCM
ForumČUDNE OKOLNOSTI

Pritvoren Bernie Ecclestone, na aerodromu su mu pronašli pištolj u prtljazi! 91-godišnji bivši hrvatski zet se pravdao: Ne znam kako...

Piše Mozaik SD
26. svibnja 2022. - 22:20

Nedugo poslije tragedije u Teksasu, u kojoj je stradao gotovo cijeli razed školaraca i dvoje učitelja, Bernie Ecclestone uhićen je u Brazilu zbog neprijavljenog vatrenog oružja u svojoj prtljazi.

Dok se ukrcavao u svoj zrakoplov, kojim je trebao poletjeti u Švicarsku, pogranična policija u zračnoj luci Viracopos u Campinasu otkrila je pištolj, piše Gloria.

Radi se o oružju koje stane na dlan ruke, a osnivač i bivši izvršni director Formula 1 Grupe potvrdio je da je pištolj marke LW Seecamp 32 njegov.

"Ne znam kako našao među mojim stvarima", lakonski je izjavio 91-godišnji bivši hrvatski zet, ne očekujući da bi zbog "sitnog" prijestupa mogao završiti u zatvoru, javlja Daily Mail.

image

Bernie Ecclestone snimljen prošlog ljeta u šetnji stradunom sa suprugom Fabianom

Tonči Plazibat/Cropix


No upravo se to dogodilo: dok se ne rasvijetle sve okolnosti incidenta, Ecclestone je prepraćen u pritvor zračne luke u brazilskoj saveznoj državi São Paulo.

Ondje će ga, vjerojatno, posjetiti odvjetnici i 46 godina mlađa supruga, Brazilka Fabiana Flosi, s kojom je u 90-toj godini dobio sinčića, dvogodišnjeg danas Acea.

01. svibanj 2024 12:48