StoryEditorOCM
ForumDAVALA MU I NOVAC

Profesorica optužena za silovanje tinejdžera slala poruke kako će ‘stenjati cijeli dan i noć‘: ‘Samo da uspavam djecu‘

Piše JL
27. kolovoza 2023. - 10:20

Profesorica u jednoj srednjoj školi u Queensu optužena je za silovanje 14-godišnjeg dječaka, a izigrala je njegovo povjerenje kako bi ga iskoristila, rekla je žrtva za The Post Saturday, te podijelila nekoliko mučnih tekstualnih poruka koje mu je poslala, prenosi Jutarnji list.

Tinejdžer je u telefonskom intervjuu za The Post rekao da ga je 33-godišnja Melissa Rockensies počela seksualno iskorištavati nedugo nakon što se prošle godine zaposlila u školi koju on pohađa.

"Osjećam se kao da me je iskoristila zbog mojih godina, bio sam ranjiv i to je iskoristila", rekao je tinejdžer te dodao da joj je počeo slati e-mailova zbog problema koje je imao s drugim djetetom iz škole.

“Osjećao sam se ugodno s njom. Pametan sam, ali ne donosim dobre odluke. Djelujem impulzivno. Ako netko kaže da idemo nešto napraviti, ja bih rekao - u redu, hajmo to učiniti", objasnio je učenik.

Majka troje djece ubrzo mu je počela slati poruke na Instagramu, a to se nastavilo punih godinu dana. Rekao je da mu je govorila da neke od tih poruka izbriše.

"Oh, i izbriši ovaj razgovor, u redu? Volim te, doviđenja", navodno je Rockensies pisala žrtvi, a učenik je snimke zaslona tih poruka pokazao medijima.

"Posrećit će ti se kad uspijem uspavati ovo dijete", navodno mu je napisala u jednoj od poruka, pritom misleći na vlastitu djecu. U drugoj poruci navodno mu je napisala sljedeće: "Tako jako te želim, ali sada moram ići čitati priču za djecu... Mislim, koji vrag."

Navodno mu je također napisala: "Poradi na svojoj tehnici i ja ću stenjati cijeli dan i cijelu noć zbog tebe, tatice", kao i "Želim ljubiti te tvoje usne."

Tinejdžer je rekao da je bio zaprepašten kad ga je prvi put zlostavljala.

U rujnu, nakon što su navodno razmijenili stotine e-mailova, počeli su razmjenjivati ​​i poruke na Instagramu, a Rockensies je na kraju predložial da se nađu u jednom supermarketu.

Nakon toga otišli su u šetnju parkom, gdje je profesorica "prisno" zagrlila i rekla "da ga želi poljubiti", prisjetio se tinejdžer, te zatim dodao da je to i učinila.

“Ovo je došlo niotkuda. Nisam to očekivao jer je rekla da ima muža i to sve. Osjećao sam se čudno kao da joj moram uzvratiti zagrljaj. Zagrlio sam je. Poljubio sam je. Tako je počelo", ispričao je.

Navodno seksualno zlostavljanje trajalo je do kraja svibnja ili početka lipnja, tvrdi je tinejdžer, te dodaje da su se najčešće sastajali prije ili poslije škole te bi tada sjedili u njezinu automobilu.

"Javila bi mi gdje da dođem, gdje bi joj auto bio parkiran", objasnio je i otkrio da su se sastajali gotovo svaki dan osim srijede, kada je "morala čuvati djecu".

"Svaki put kad bismo se sastali, poseksali bismo se", dodao je.

Rockensies je također dječaku davala novac i kupovala mu darove. "Uglavnom mi je davala novac. Najveći iznos koji mi je dala bilo je 500 dolara", rekao je tinejdžer.

Prošlog je mjeseca profesorica Rockensies tvrdila da joj je tinejdžer prijetio da će ubiti njezinu obitelj ako mu ne da više od 5000 dolara i prijavi ga ravnatelju, tvrde policijski izvori. Učenik je odbacio optužbe da je prijetio Rockensies te tvrdi da je bio u kazni i da nije koristio Instagram, već da je netko drugi slao te poruke predstavljajući se kao on.

Nakon prijave zbog prijetnji, tinejdžer je rekao da je otišao na policiju i pokazao im njihove seksualno eksplicitne poruke koje su razmjenjivali. Optužbe protiv Rockensies uslijedile su nakon što je na Facebooku podijelila infografiku o pomaganju djeci da razumiju što znači pristanak.

Njegova baka rekla je da je zgrožena seksualnim zlostavljanjem koje je navodno pretrpio njezin unuk. "Prave od njega čudovište, a on to nije. Ovdje je žrtva moj unuk", rekla je baka koja ga planira odvesti na savjetovanje. "On je maloljetan. Ona je dovoljno stara da zna bolje od toga", dodala je.

Ranije ovog tjedna, Rockensies je optužena za silovanje, kriminalni seksualni čin i djelovanje na način koji nanosi štetu djetetu mlađem od 17 godina. Optužbe su uključivale tvrdnje da su Rockensies i žrtva razmjenjivali seksualne poruke na društvenim mrežama i da se sastajala s njim radi seksa u njezinu automobilu.

Bude li osuđena, Rockensies, koja se izjasnila da nije kriva, mogla bi dobiti do sedam godina zatvora.

Njezin suprug William tvrdi da je njegova supruga nevina unatoč tome što su tužitelji otkrili uznemirujuće detalje o njezinoj navodno nasilnoj vezi s tinejdžerom.

“Ona je bila veliki dio zajednice u svojoj školi. Svi je podržavamo. Znamo da je nevina. Neću dalje objašnjavati zašto", rekao je suprug, prenosi NY Post, prenosi Jutarnji list.

01. svibanj 2024 17:40