StoryEditorOCM
Forum‘BUNTOVNIK‘ S VILOM

‘Radoičić nije nikakav borac za slobodu, nego Pablo Escobar Balkana! Živi u vili na jezeru i bogati se na štetu drugih‘

Piše vijesti sd
29. rujna 2023. - 18:49

Kosovska policija od jutros obavlja pretres imovine sad već bivšeg potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je organizirao "akciju" u selu Banjska u kojem je stradalo četvoro ljudi.

Ministar kosovske policije Xhelal Sveçla objavio je video snimku unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prigodom ga nazvao Pablom Escobarom regije.

"Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska, bit će detaljno i do kraja istražen. Кosovska policija je u skladu sa sudskim nalogom, danas izvršila raciju stana Milana Radojčića, njegove vile na Ujmanskom jezeru“, napisao je kosovski ministar na svom Facebook profilu.

image

Skupocjeni interijer

Screenshot/
image

Dnevni boravak vile

Screenshot/

"Čak i po fotografijama koje se mogu vidjeti, očigledno je da ovo nije nikakav ‘borac za slobodu‘ već Pablo Escobar regije. Pod maskom branitelja građana, on i njegovi suradnici postali su multimilijarderi na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno istražiti mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje uz svu imovinu terorističke grupe“, zaključio je Sveçla.

Podsjetimo, od jutros je u tijeku pretres imovine Milana Radoičića na KiM, a on je u međuvremenu priznao punu odgovornost za događaje u selu Banjska, kada je u oružanom obračunu Srba s KiM i kosovske policije stradalo četvoro ljudi.

image

Unutrašnjost vile Milana Radoičića

Screenshot/

"Ja, Milan Radojičić, od oca Rajka, rođen u Republici Srbiji, zbog mnogorojnih spekulacija koje su se pojavile, obavještavam javnost da sam zajedno sa sunarodnjacima sa sjevera Kosova i Metohije dana 24. rujna došao na sjever Kosova i Metohije, u selo Banjska. Razlog našeg vraćanja bio je da ohrabrimo srpski narod sa tog područja u pružanju otpora teroru kojem je svakodnevno izložen. Obavještavam sve dežurne progonitelje srpskog naroda, od Kurtija do mnogobrojnih inozemnih pomagača, da sam osobno obavio sve logističke pripreme za obranu naroda, a ovaj čin nema veze sa mojim ranijim političkim angažmanom. O ovome nisam informirao nikoga, ni vlast Republike Srbije, niti sam od njih imao bilo kakvu pomoć jer smo već tada imali različite stavove po pitanju otpra Kurtijevom teror“, napisao je Radoičić u pismu koje je danas javno pročitao njegov odvjetnik Goran Petronijević, a kojim je preuzeo odgovornost za događaje u selu Banjska.

image

Borba za slobodu kreće iz raskošno uređenog interijera

Screenshot/
30. travanj 2024 07:20