StoryEditor
ForumSLETIO S CESTE

Rajko Dujmić teško ozlijeđen u prometnoj nesreći, supruga Snježana: Molite se da se probudi iz kome

Piše V. Paić/ PSD
30. srpnja 2020. - 09:05
Ronald Goršić/HANZA MEDIA

- Molim vas, molite se da se probudi iz kome. Rajko je poseban, duša ranjena, učinit ću sve da se probudi, napisala je na društvenim mrežama u sitnim noćnim satima Snježana Dujmić, supruga glazbenika i skladatelja Rajka Dujmića (65), nekadašnjeg vođe Novih Fosila.

On je u popodnevnim satima srijede teško stradao u prometnoj nesreći do koje je došlo, kako je potvrdila policija, oko 17:15 sati kad je VW Tiguanom zbog prebrze vožnje sletio s ceste i završio na strmini provalije ispavši iz vozila. Brzom reakcijom Hitne pomoći prevezen je u bolnicu na Sušaku u Rijeci gdje je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja i stanje mu je zasad stabilno.

Prijatelji i obožavatelji zabrinuti za Rajka šalju mu poruke podrške i želje za brzim odravljenjem.

- Odhrvao se on i u težim bitkama, dat će dragi Bog da izađe kao pobjednik i iz ove, Snježana držite se, uz vas smo, bit će on dobro, neki su od komentara koji se mogu naći na Snježaninom profilu na Facebooku.

Pjevač je posljednjih godina medijske stupce punio svađama sa Sanjom Doležal i ostalim članovima Novih Fosila tvrdeći da su ga izbacili iz grupe, nekoliko je mjeseci proveo i u zatvoru jer je u par navrata nasrnuo na suprugu Snježanu, koja mu je naposljetku sve oprostila i odlučila biti uz njega.
 

Izdvojeno

30. srpanj 2020 09:06