StoryEditorOCM
ForumSRETNI DOBITNIK

Riječaninu, koji dvadeset godina igra iste brojeve, napokon se osmjehnula sreća: na Lotu je osvojio preko tri milijuna kuna

Piše Jutarnji.hr
5. svibnja 2020. - 20:08

Sretni dobitnik iz Rijeke, kao i svatko od nas, ima svoje navike i vjerovanja…. pa i nevjerice, posebice kada je u pitanju dobitak na Lotu. Naime, sretnom Rječaninu se nakon dvadeset godina igranja Lota napokon posrećilo i pogodio je 6+1 kombinaciju.

Prilikom aktivacije HL Bona da bi mogao ponovo odigrati svoje igre Loto 7 i EuroJackpot, spoznao je da je baš on taj sretnik koji je osvojio 3.225.284,27 kuna, prenosi Jutarnji list.

U nevjerici, nekoliko puta provjeravao je istinitost poruke koju je primio, uplaćene i dobitne kombinacije pa onda ispočetka. Nakon što se malo smirio, a jučer je službenicima Hrvatske Lutrije rekao da još uvijek ne spava od uzbuđenja, naišao je na 'problem' oko isplate dobitka.

Kako kaže, baš i nema povjerenja u 'Internet' i ne bi rado ostavio broj svog tekućeg računa zapisan na internetu. Nakon ponešto uvjeravanja dobitak mu je ipak tako isplaćen te od ponedjeljka može mirno spavati.

- Loto 7 igram već više od dvadeset godina jednu do dvije kombinacije s istim brojevima i čekam svoj ulov za razliku od tate koji kaže da je takvo igranje 'bacanje udice u bunar'. Uvjerava me kako treba igrati sisteme pa je vjerojatnost dobitka veća. Istina, no svatko ima svoj sistem igranja - ovog puta ja sam ulovio prilično veliki dobitak od 3.225.284,27 kuna kojeg ću trošiti za puno malih stvari od kojih se život sastoji i dovršit ću kuću …. Puno je to novca - rekao je sretni dobitnik veselo i nastavio:

- Jednostavna je formula za osvojiti dobitak… Treba vas pogoditi sreća - pa ovo je igra na sreću, zar ne! Nastavljam igrati, već sam odigrao i Loto 7 i EuroJackpot, po dvije kombinacije.

19. travanj 2024 13:52