StoryEditorOCM
ForumRAZGLEDAVANJE PALAČE

Rod Stewart u điru Splitom: nakon krstarenja obalom na luksuznoj jahti, glazbena legenda prošetala centrom grada u društvu supruge Penny i sinova

Piše PSD
14. srpnja 2020. - 21:30

Rod Stewart ljetuje na Jadranu, a u svom je obilasku dosad posjetio Trogir i Skradinski buk. Danas je pak britanska glazbena legenda s obitelji stigla u Split, a zajedno su napravili i pravi turistički, večernji đir po gradu.

Nakon iskrcaja s luksuzne jahte, poznati se glazbenik u pratnji supruge Penny Lancaster i sinova uputio u šetnju. Za njihovo ljetovanje je u Hrvatskoj, prema pisanju nekih domaćih medija, zaslužna upravo djevojka jednog od Stewartovih potomaka, Nicole Artukovich.

Influencerica dubrovačkih korijena svako ljeto provodi u Hrvatskoj odakle su njeni baka i djed, a ranije je s ljepotama naše obale upoznala i obitelj svoga dečka Liama.

Družina je djelovala dobro raspoložena, svi su tijekom obilaska Dioklecijanove palače nosili zaštitne maske. Poznati roker, obučen u svom klasičnom stilu u bijelo odijelo, dao si je oduška zaštitu skinuti tek kad se našao na propisanoj distanci od drugih prolaznika, što je zabilježio i naš fotograf.

image
Tom Dubravec/Hanza Media
19. travanj 2024 19:20