StoryEditorOCM
ForumNASTAVAK DRAME

Sestra teško optužuje Severinu: ‘Ne želim komentirati plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične‘

Piše PSD
31. kolovoza 2022. - 12:56

Severinina sestra Marijana Popović za Dnevnik Nove TV ispričala je svoju stranu priče o tučnjavi u stanu u Splitu, koja se odvila pred očima njihove majke, nakon čega je zagrebačka policija dan poslije pjevačicu odvela na obavijesni razgovor, piše Jutarnji list.

Severina tvrdi da je ona žrtva svoje sestre, no Marijana to poriče i kaže kako je u jako teškom stanju.

"Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom obiteljskog nasilja i ne želim komentirati plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične. Teško je obitelji...", ispričala je Marijana i nastavila u optužujućem tonu.

image

Marijana Vučković Popović i Severina Vučković

/Slobodna Dalmacija

"Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere... Institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu poduzele. Zato je ovo sinoć bila posljedica napada kroz nesagledavanje ovih posljedica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i ravnateljici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u", ispričala je sestra.

Marijana tvrdi da je u više navrata dobivala prijeteće telefonske poruke. Kaže kako ih je dostavila svim ustanovama.

"Ovo sada je posljedica nemara istih. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu... Ubosti člana obitelji i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno djeluju", zaključila je Marijana Popović.

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš sinoć je rekla kako Severina nije bila uhićena, nego je dala svoju izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. I Severina će podnijeti kaznenu prijavu protiv sestre, objavio je Jutarnji list.

VIŠE OVDJE

Severina ispitana, policija je odvela i na pregled, odvjetnica: ‘Protiv sestre ćemo podnijeti prijavu, Marijana je nju napala! Sve je počelo u zračnoj luci...‘

Severinu zbog obiteljske drame privela policija, izvor blizak pjevačici tvrdi: ‘Sestra ju je napala i lažno prijavila‘

Susjedi Severinine majke još su pod šokom sinoćnje drame: ‘Derala se da će iskrvarit‘ i zvonila ciloj zgradi. Onda je ka mrtvo tilo legla isprid portuna, a mater joj se skalala reć da je sramoti‘

Severina je poslala posljedice žestokog sukoba sa sestrom, pogledajte fotografije ozljeda

Oglasila se i Severinina majka: ‘Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, ovo joj nije prvi put da prijavljuje sestru‘

 

 

03. ožujak 2024 16:13