StoryEditorOCM
ForumTRAJALO DVA SATA

Severina završila na policijskom ispitivanju zbog prijave ravnateljice škole: radi se o ‘incidentu‘ s početka ožujka, postupak je tajan

Piše Dušan Miljuš/ Jutarnji list
15. svibnja 2020. - 19:53

Gotovo dva sata provela je u petak Severina Kojić u VII. policijskoj postaji Trešnjevka na ispitivanju zbog prijave ravnateljice OŠ “Matija Gubec” Ljiljane Klinger da joj je prijetila 10. ožujka ove godine. Iz postaje je izašla oko 12.30 sati, piše Jutarnji list.

- Postupak je tajan, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći - rekao nam je odvjetnik Matić, a isto nam je ponovila i Severina Kojić, koja je bila prilično iznenađena kad nas je ugledala pred policijskom postajom uoči početka ispitivanja.

Ljiljana Klinger ravnateljica je škole koju pohađa zajednički sin Severine Kojić i Milana Popovića. Događaj koji je Klinger shvatila kao prijetnju navodno se dogodio 10. ožujka, kad je Severina sa suprugom Igorom Kojićem oko 15 sati došla po sina u školu. Igoru Kojiću nisu dozvolili da preuzme dječaka, a Severina je navodno rekla učiteljima da joj poruče da to što rade nije u redu, da će se vidjeti na sudu te da je ona sljedeća.

Upravo ovo posljednje je kod Ljiljane Klinger izazvalo osjećaj straha i nesigurnosti pa je odlučila Severinu prijaviti policiji zbog prijetnje.

Međutim, ona je tog dana došla u školu s novinama u kojima je bilo objavljen članak vezan uz Milana Popovića. Severina ni u jednom trenutku nije spomenula bilo koju riječ koja bi se mogla tumačiti kao izravna prijetnja ravnateljici škole koju pohađa njezin sin.

No, nije nepoznato da ju je već prije prozivala po medijima zbog postupanja prema djetetu te je javno iznosila svoje primjedbe na postupanje ravnateljice škole.

08. prosinac 2023 13:50