StoryEditorOCM
ForumPOGLEDAJTE KOMENTARE

Sindikat policije složio se s antivakserima?! Protivnici cijepljenja zovu policajce da izađu na ulice: ‘Neka Božinović regulira promet‘

Piše PSD
8. studenog 2021. - 22:00

Sindikat policijskih službenika na svojoj Facebook stranici objavio je svoju reakciju na odluku Stožera civine zaštite 

- Kako smo svjedoci naprasnog uvođenja obveznog testiranja samo jedne skupine djelatnika MUP-a smatramo da se ovim činom krše temeljna ljudska i ustavom zagarantirana prava čovjeka na samostalno odlučivanje vezano za njegovo zdravstveno i medicinsko tretiranje, napisali su u uvodu. 

- Isto tako želimo napomenuti kako je testiranje zdravih osoba uzaludno i nepotrebno bacanje javnog novca kad smo svjedoci da sustav MUP-a nije niti do sada bio ni u jednom trenutku ugrožen, iako su policijski službenici od samog početka ove pandemije na prvoj crti te rade izloženi svim vremenskim uvjetima na terenu i postupaju prema svim građanima ne praveći razliku među istima jesu li cijepljeni, preboljeli ili imaju neke druge zdravstvene probleme, pružajući zakonom i ustavom određene procedure i postupke, dodali su između ostaloga. 

Njihovo obraćanje javnosti nije prošlo neopaženo pa su svojim izjavama u komentarima privukli i velik broj antivaksera koji njihov manjak volje za testiranjem i cijepljenjem ne samo opravdavaju. 

Koronakrizu uspoređuju s logorom 

Pozivaju na izlazak na ulice, borbu protiv epidemiološkim mjera, a neki od njih su otišli i toliko daleko da su uvođenje covid putovnica usporedili s logorima. 

image
Screenshot

- Podrška! Ako vi kažete NE - država ne može bez vas i vaše radne snage, a narod će biti uz vas!, jedan je od blažih komentara. 

image
Screenshot

- Uz to prisiljavaju ljude na uzimanje eksperimentalnog genskog tretmana od kojeg mnogi obolijevaju i umiru, radikalniji je stav jednog od komentatora. 

image
Screenshot

-  Dragu MUP-ovci, ovo je teška segregacija cijelog hrvatskog društva, a ne samo vas. Ista priča se ponavlja u zdravstvu, školstvu... Da te potvrde vrijede, da cjepivo išta štiti bila bih prva na cijepljenju. Ali, ne, baš suprotno. Imatelji potvrda koji su donijeli svoju odluku, napadaju nas koji smo isto donijeli SVOJU odluku!, još jedno je od mišljenja. 

image
Screenshot

- Za početak dogovorite datum i taj dan svi na bolovanje pa neka drug ministar regulira promet, neka ide na uviđaje prometnih, neka hapsi lopove i pljačkaše, ma neka ide u MP3, glasi komentar. 

image
Screenshot

Iz Sindikata pak nisu odgovorili na komentare pa nije jasno slažu li se s ekstremnim mišljenjima koje je ostavila njihova publika. 

25. travanj 2024 03:47