StoryEditorOCM
ForumNOGOMETNI DAN

Splitska policija na dan derbija privela 46 osoba: gostujući navijači oštetili staklo na jednom autobusu, nisu zabilježeni veći incidenti

Piše Hina
21. travnja 2022. - 07:02
Split, 200422. Stadion na Poljudu. Navijaci se okupljaju kod stadiona na Poljudu prije utakmice Hajduk - Dinamo.Paun Paunovic/Cropix

Splitska policija izvijestila je da je na dan odigravanja utakmice između Hajduka i gostujućeg Dinama privela 46 osoba te da nisu zabilježena narušavanja javnog reda i mira u većem obimu.

Policija je 46 osoba privela uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Na utakmici je bilo 30 tisuća posjetitelja, uključujući 800 gostujućih za koje je policija provela organizirani prihvat i pratnju do i sa stadiona.

Policija koja je osiguravala i cjelokupnu trasu kretanja Dinamove momčadi i navijača priopćila je da je prijevoz protekao bez zabilježenih incidenata, osim što su gostujući navijači tijekom prijevoza do stadiona oštetili staklo na jednom autobusu javnog gradskog prijevoza.
 

26. travanj 2024 17:38