StoryEditorOCM
ForumSELO U ŠOKU

‘Srđan je bio pošten čovjek, ali prije godinu dana se sve promijenilo. Smrtna kazna je malo za to što je napravio!‘

Piše Vijesti SD
4. travnja 2024. - 18:56

Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, osumnjičen da je sudjelovao u ubojstvu Danke Ilić (2) za kojom se tragalo 10 dana, poslije monstruoznog zločina ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

Prema riječima izvora Kurira, on je od 26. ožujka, kad je djevojčica nastradala, pa sve dok ga policija nije privela, djelovao potpuno smireno i obavljao je uobičajene aktivnosti - prenosi Jutarnji list.

- Viđali smo ga ovih dana, išao je najnormalnije na posao, vraćao se s posla. Djelovao je normalno, nije djelovalo da je nešto zabrinut ili uzbuđen. Doslovce nismo primijetili da je drugačiji nego inače - kažu šokirani mještani Zlota.

Dodaju kako je Dejan zatvoren tip koji se nije puno družio sa susjedima.

- Voli puno popiti, to nije tajna. Često je bio pijan. Ipak, nije nam bilo ni na kraj pameti da može ovako nešto napraviti. Sve i da je slučajno udario dijete autom, pa zar nije ljudski i logično da ga odveze na Hitnu, a ne da ga baci na deponij?! Mi ne možemo vjerovati kakav je to mozak - dodaju mještani Zlota.

I stanovnici borskog sela Luka, odakle je Srđan Janković (50), koji je bio za volanom Fiata, kažu da su zgroženi onime što je njihov susjed napravio.

- On je do prije godinu dana slovio za poštenog čovjeka, ali onda je počeo bauljati po selu i svašta se za njega govorilo. Kako smo čuli, tako je otkad ga je ostavila supruga - kaže jedan žitelj sela Luka.

- Posljednjih nekoliko dana, otkako je Srbija počela tragati za nestalom Dankom Ilić, on nije nos promolio iz kuće. Ranije je stalno sjedio ispred seoskih trgovina, a posljednjih deset dana nitko ga ondje nije viđao, što nam je bilo čudno, jer je to bila njegova svakodnevica. Mislili smo da je negdje otputovao, ali smo ga onda prije neki dan vidjeli kako ide na posao - dodao je.

Mještani borskih sela kažu da ne znaju koja bi kazna bila adekvatna za ono što su njihovi susjedi napravili.

- Sad je za njih i smrtna kazna mala - slažu se svi.

21. lipanj 2024 17:06