StoryEditorOCM
ForumPREGLED STAJLINGA

Što u trudnoći nose Doris, Edita, Kate...

Piše Gloria.hr
6. veljače 2018. - 21:30
kolaž doris

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica jedna je od domaćih trudnica čiji se modni stil prati u stopu, dok svijet najviše gleda u trudnu Kate Middleton. Kratak pogled na stajlinge poznatih trudnica jasno dokazuje da je prošlo vrijeme trudničkih tunika i odjeće rezervirane samo za blaženo stanje - trudnice nikada nisu bile više u trendu

Tročlana obitelj voditeljice Doris Pinčić Rogoznice na ljeto će postati bogatija za još jednog člana, a Doris u drugom t

Voditeljica Edita Misirić Vrkljan je u 27. tjednu trudnoće, a čeka dječačića, što nam je otkrila uoči prošlih blagdana. U trudnoći obožava svoje sive trudničke traperice i 'hoodicu' s printom leoparda.

Trudnica čiji se stil najpomnije prati i kopira u cijelom svijetu definitvno je Kate Middleton. Vidjeti je se može u damskim izdanjima, ali i sportskim outfitima.

Holivudska glumica Kirsten Dunst dugo je svoje blaženo stanje čuvala za sebe, partnera i najužu obitelj. No, trbuščić više ne može sakriti, pa s osmijehom pozira na javnim događanjima, a ne bježi niti od paparazza u gradu.

Talijanska trendseterica, 30-godišnja blogerica Chiara Ferragni, očekuje svoje prvo dijete. Također je velika inspiracija ljubiteljicama mode. Njezin izgled i poznavanje mode donijeli su joj unosne suradnje s brojnim slavnim brendovima, a njezin je high street stil iznimno zabavan - prati je čak 11,6 milijuna ljudi!

Nećemo zaboraviti ni Khloe Kardashian koja je trudnoću priznala nakon što su mediji tjednima njezino stanje pisali u navodnim znakovima - no, trbuščić i dalje ljubomorno čuva od paparazza.

02. svibanj 2024 00:52