StoryEditor
Forum"LUPI NAS INAT"

Studenti tulumarili u Zagrebu, otjerala ih policija: Ispitni su rokovi, stres, moramo se malo opustiti. Ako Vlada može kršiti mjere, možemo i mi

Piše PSD
6. veljače 2021. - 12:29
Facebook

Studenti smo, mjesecima ništa ne radi, moramo negdje imati ispušni ventil. Na otvorenom smo, ne vidim veliki problem u tome, kažu studenti Studentskog doma Stjepan Radić, koji su se zabavljali ispred doma, ali i na obližnjem parkiralištu kod Sportskog parka Mladost, javljaju 24sata.

- Ovakvog druženja ima svaki vikend. Počinje se u kampusu, a onda oko 22 sata redari zamole da se ide u sobe, ali uglavnom studenti odu do parkinga kraj Roka. Sinoć je došla i policija koja je otjerala studente, ali su se neki opet vratili - kažu studenti i naglašavaju da su svjesni pandemije, ali da ih moramo razumjeti. 

- Situacija je teška, ali i psiha je na ivici, ispitni su rokovi, stres, moramo se malo opustiti. A uz to, kad vidimo da se i državni vrh ne drži mjera, onda nas lupi i inat. Ako oni mogu kršiti mjere, onda možemo malo i mi - objašnjavaju studenti, pišu 24sata

Osim toga, brojna druženja sinoć su se dešavala i, sad već tradicionalno, ispred HNK-a Zagreb, ali i na Cvjetnom trgu, gdje su brojni građani uživali u toplom vremenu na otvorenom.

28. srpanj 2021 06:07