StoryEditorOCM
ForumRODITELJI FRANCUSKINJE ČIJE SU KOSTI PRONAĐENE KOD OGULINA ŽELE OBDUKCIJU U FRANCUSKOJ

Sumnjamo da je ubijena, sve govori da se radilo o zločinu

Piše Jutarnji.hr
18. siječnja 2018. - 18:08
anne-cecile pinel

 

Roditelji Francuskinje čiji su posmrtni ostaci pronađeni na karlovačkom području sumnjaju da je njihova kćer ubijena te traže da se obdukcija napravi u njihovoj zemlji - piše Jutarnji.hr.

Nakon što je stigla potvrda da posmrtni ostaci pronađeni u Tržiću Tounjskom pripadaju nestaloj Francuskinji Anne-Cecile Pinel u njenoj zemlji sumnjaju da je djevojka ubijena.

Zbog toga je odvjetnica obitelji Corinne Herrman zatražila da se obdukcija provede i u Francuskoj, prenosi Dnevnik izjavu koju je dala za Le Dauphine.

"Sve informacije koje imamo idu prema tome da se radi o zločinu", rekla je Herrman i dodala da čekaju odluku francuskih vlasti od kojih je zatražila da se kod njih napravi forenzički pregled.

Anne-Cecile Pinel nestala je u srpnju 2014. tijekom psihodeličnog festivala Momento Demento u obližnjem Tržiću Primišljanskom.

Njezine kosti pronašli su šestorica lovaca LD Srnjak iz Tounja u mjestu Tržić Tounjski te obavijestili policiju iz Ogulina, a uskoro je DNA analiza potvrdila da se radi o nestaloj Anne-Cecile.

27. travanj 2024 01:09