StoryEditorOCM
ForumRUKOMETAŠ SA ZOLJOM

Supruga nasilnog hrvatskog reprezentativca: ‘Svi su zgroženi onim što su čuli... Da nisam pobjegla, bila bih mrtva‘

Piše SN
24. rujna 2023. - 12:05

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić uhićen je zbog nasilja u obitelji i hrpe oružja koje mu je policija našla u domu. Nakon što je ispitan, Buntiću nije određen pritvor, a portalu Bljesak.info se javila njegova supruga Klara Buntić koja je razočarana odlukom Općinskog suda u Ljubuškom i, kako kaže, strahuje za vlastiti život, prenose Sportske novosti.

- Svi smo u šoku. Da je bilo tko drugi na njegovom mjestu, ostao bi u pritvoru. Tu je oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola... - rekla je Klara pa dodala kako je u jednom trenutku ‘zatvorila oči i rekla što bude, bude‘:

- Da je bilo koji sud bio, Livno, Mostar, Široki Brijeg, to bi bilo suđeno. To su četiri zolje, automati, bombe, kalašnjikovi. To je arsenal oružja u kući. Da je imao vremena doći do njega, ubio bi me. Odlučio me ubiti. Okrenuo se samo na sekundu što sam ja iskoristila da pobjegnem kroz balkonska vrata. Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta.

Klara ističe kako je razočarana što je slučaj došao na Općinski sud u Ljubuškom.

- Zašto nisu pročitali činjenice da mu majka radi na sudu. To je greška - kaže Buntićeva supruga i nada se da će pod pritiskom javnosti ipak biti pritvoren:

- On je na kavi, a učinio je monstruozno djelo. On ima 160 kilograma, a ja 50. Nemoguće se obraniti, stati i postaviti se. Kada u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge, to je neprepoznatljiv čovjek.

Nakon prijave su joj rekli kako će Buntić u zatvoru provesti minimalno pet, šest mjeseci, a on je dan kasnije na slobodi. Navodno postoji i audio zapis nasilja, a Klara kaže kako su svi koji su to čuli ostali zgroženi brutalnošću ovog napada.

 

03. svibanj 2024 00:40