StoryEditorOCM
ForumPOKOPAN U ĐAKOVU

Suze, tuga i očaj na pogrebu mladog rukometaša: od Denisa Tota oprostili se obitelj, rodbina, prijatelji, poznati sportaši...

Piše Nikola Patković/JL
12. travnja 2022. - 19:24

Denis Tot (28), tragično preminuli mladi rukometaš iz Đakova u utorak je pokopan na Gradskom groblju u svom rodnom gradu. Od mladića koji je preminuo od posljedica brutalnog, neljudskog premlaćivanja koje se dogodilo prošloga četvrtka oko 3,30 sati u Skopju, gdje je Denis profesionalno igrao rukometa za tamošnji prvoligaški klub Butel, uz najužu obitelj, oca Igora, majku Tatjanu, brata Borisa, djevojku, baku i djeda oprostila se i brojna rodbina, prijatelji, sugrađani, kao i igrači RK Đakovo sa svojim trenerima i upravom, jer je Denis upravo u ovom klubu započeo svoju bogatu rukometnu karijeru koja ga je vodila po hrvatskim i europskim klubovima.

image
Vlado Kos/Cropix
image


 

Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix

Zadnji od njih bio je prvoligaš iz Sjeverne Makedonije, a tamo je, na žalost, na najgori mogući način okončan i njegov životni put. Od Denisa su se oprostili i brojni prijatelji njegovog oca Igora, poznatog slavonskog nogometnog trenera i nekadašnjeg prvoligaškog igrača. Među njima su bili i Nenad Bjelica sa suprugom, Mile Petković, Davor Rupnik, Ivo Smoje, Dražen Pernar, Miroslav Bojko, Mario Vratović i brojni drugi, piše Jutarnji list.

image
Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
image

Nenad Bjelica trener NK Osijeka

Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix

Suze, tuga i očaj na licima njegovih najmilijih dovoljno su govorili o tome što sve proživljavaju posljednjih dana. Od trenutka kada im je u četvrtak iz Skopja javljeno da Denis leži u komi u tamošnjem Kliničkom centru 'Majka Tereza' svi su se ipak nadali da će njegovo besprijekorno sportsko tijelo izdržati i pobijediti i u ovoj utakmici, no ozljeda glave, koja je očito presudila, bila je preteška i mladić je u petak nešto iza podneva preminuo kao žrtva bestijalnog napada dvojice muškaraca i jedne djevojke u toj turobnoj skopskoj noći.

- Neka vam Denisov život i sve njegove pobjede budu poticaj da prebrodite ove teške trenutke - poručio je ožalošćenima svećenik koji je vodio pogrebni obred.

image
Vlado Kos/Cropix
image

Obitelj Tot

Vlado Kos/Cropix
19. travanj 2024 15:34