StoryEditorOCM
ForumNAKON VIJESTI O PREKIDU AKTIVNE POTRAGE ZA NESTALIM POMORCIMA OGLASIO SE POTRESENI PRIJATELJI DINA MIŠKIĆA:

Sve vas molim da stanete ispred ogledala...

Piše Anita Belak-Krile / SD
12. listopada 2019. - 20:10
mmm

- Znate da ste donijeli pravu odluku samo kad je u vašem srcu mir! Svima želim mir u srcu i da se na koncu donese ispravna odluka. Jer, uvijek se trebamo zauzeti za ono što je ispravno čak i ako to znači ostati sam… Uzdignimo se iznad logike jer život nema logike, život se događa...

Stoga vas sve molim da stanete ispred ogledala ili samo prebacite kameru mobitela na snimanje selfieja… Pogledajte se, pogledajte sve te boje, svu tu jedinstvenost oko sebe. Pogledajte se ravno u oči, pronađite mir u srcu i prava odluka doći će sama od sebe. Dijelim zahvalnost s vama, budite plemeniti i imajte vjere! – napisao je Sebastian Latocha potreseni prijatelj nestalog šibenskog kapetana Dina Miškića, u Facebook grupi Bourbon Rhode Rescue, razočaran odlukom o prekidu potrage za nestalim pomorcima s Bourbon Rhodea.

Kao što je poznato, prekinuta je aktivna potraga za nestalom posadom, vlasnik broda objavio je da potraga traje već 16 dana, te da unatoč svim mjerama, više od 10 dana nisu uočeni znakovi života ili splavi za spašavanje. Sad je na snazi aktivno motrenje, što znači da se brodovi više neće skretati s kursa, već će prolaziti svojim rutama i motriti ima li što na vidiku.

Premijer Andrej Plenković poručio je u subotu da je Vlada, otkad se nesreća dogodila, poduzela apsolutno sve.

26. travanj 2024 07:51