StoryEditorOCM
ForumOKRIVLJENIK NESTAO

Svjedočenje Tine Katanić: Ne sjećam se spolnog odnosa ni snimanja, bila sam alkoholizirana

Piše PSD
26. siječnja 2017. - 10:39
tina1

 

Tina Katanić je u iskazu pred tužiteljima ustvrdila kako se ničeg ne sjeća, ni spolnog odnosa ni snimanja, jer je bila u alkoholiziranom stanju - javlja portal Slobodne Dalmacije.

Voditeljica smatra kako joj je Domagoj R. objavom snimke htio nauditi jer je ona javna osoba, prenijela su 24sata.

Upravo na temelju njezina iskaza i podataka iz mobitela, koji je pronađen kod M. K. i zaplijenjen, odvjetništvo je podnijelo optužnicu protiv Domagoja R. (24) za neovlašteno snimanje i distribuciju tih snimki.

Na mobitelu, koji je Domagoj prodao kad su mediji počeli pisati o snimkama, policija je pronašla 24 snimke koje prikazuju Tinu u odnosu s dvojicom mladića. One će biti kao dokazni materijal protiv optuženoga. Domagoj se pak ne odaziva na pozive suda te mu je adresa nepoznata, a zbog opasnosti od bijega sud mu je odredio istražni zatvor te će ga policajci, čim ga lociraju i uhite, odvesti u zatvor u Remetincu, pišu 24sata.

Domagoj je nazvao Tinu i dogovorio susret. Kad su se našli, on je već bio u društvu s J. L. i D. Z. Svi četvero su pili više vrsta alkohola, a što se točno dogodilo Tina se ne sjeća jer je, kako je ispričala tužiteljima, bila u alkoholiziranom stanju. U svojem je iskazu rekla da se ne sjeća da je s trojicom muškaraca imala bilo kakav spolni odnos, a posebno nije vidjela niti je bila svjesna da je snimana u eksplicitnoj situaciji.

18. travanj 2024 02:19