StoryEditorOCM
ForumŠOKIRANI LJUDIMA

Talijanski gradonačelnici bjesne na građane: "Ne možete igrat ping pong! Psi vam imaju upalu prostate?! Nova frizura neće vam se vidjeti u lijesu!"

Piše Ana Franić/SD
24. ožujka 2020. - 19:09

Italija je prva europska zemlja koja je uvela potpunu karantenu zbog pandemije koronavirusa. Najpogođenija je europska zemlja sa skoro 70 tisuće potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom i 6.820 smrtih ishoda, a da građane nije lako zadržati u svojim kućama unatoč svim upozorenjima najbolje pokazuje video koji je objavio Euronews.

Gradonačelnici nekoliko talijanskih gradova pokazali su kako muku muče sa stanovnicima koji ne poštuju upute koje su na snazi. 

- Ma gdje vi idete?! Čekate red u pošti kako bi predigli novac?! Gdje idete sa psima koji očigledno imaju upalu prostate?! Morate biti u svojim kućama – govori svojim građanima Massimiliano Presciutti, gradonačelnik gradića Gualdo Tadino.

Antonia Decaru, gradonačelnika Barija netko je snimio dok je s plaže tjerao građane koji igraju ping pong.

- Ne možete igrati ping pong. Igrajte PlayStation kod kuće, ne možete ostati ovdje. Nemojte me gledati tako, dekret je na snazi. Ja sam gradonačelnik i provodim odluku koja je donesena. Ne želim slušati izlike, morate odmah ići svojim kućama ili će vas policija odvesti, govori gradonačelnik dvojici mladića.

S druge strane, gradonačelnik Gianfilippo Bancheri govori kako ga je već nekoliko ljudi zvalo kako njihovi psi samo jedu hranu koja se prodaje u Caltanissetti, piše Euronews.

- Jeste li vi ozbiljni? Biti kod kuće znači biti samo sa svojom obitelji, a ne se družiti sa susjedima – ističe Bancheri.

Najžešći je bio gradonačelnik Lucere, Antonio Tutolo koji se ne može načuditi frizerkama koje dolaze u kućne posjete.

- Shvaćate li da će lijes biti zatvoren? Tko će vas vidjeti s novom frizurom kada budete u lijesu?

 

 

20. travanj 2024 10:27