StoryEditorOCM
ForumTRPI I PRODUŽI DALJE

Tek otvoreni, veličanstveni Pelješki most, ima i novi javni zahod, slabo će vam doći kad vidite na što sliči!; Sve je snimio naš zgroženi čitatelj

Piše SD Dalmacija
30. srpnja 2022. - 20:04

Kad vam iz Komarne pogled pobjegne prema Pelješcu preko puta i mostu koji ih povezuje - zastane vam dah! Veličanstven pogled, spomen ljudskom geniju, trudu, možda i ponekoj suzi.


Suze su ono što će vas obuzeti kada - nevoljom možda - budete nagnani ući u javni zahod koji se nalazi odmah tu, nedaleko ulaza na most.

Naš je čitatelj, i hvala mu na tome, ustupio nam, zgrožen, fotografije i video snimljen na tom smrdljivom mjestu. Zgrožen, kažemo, jer se upravo tako osjećao.

image
Čitatelj

- Ulaz na Pelješki most, ponos Hrvatske države i ovo. Da postoji emotikon kaji bi pokazao kako se osjećam bio bi to, oprostite ali - znak "popišanog"! Taj smrad urina još osjećam i nakon sat vrimena od napuštanja ovog (tada mi) prijeko potrebnog objekta - kaže nam čitatelj i dodaje, ironično:

- Možda su zaboravili ostavit Kineza zaduženog za čišćenje naših sra...! Sramotno.

image
Čitatelj

Da, baš tako i je, sramotno. Odbačeni papiri, kao da kante za smeće nema, nesređene zahodske školjke, smrdljive i prljave, sve puno vode... Odvratno.

Vrijeme je da onaj tko je zadužen za održavanje tog objekta shvati kako ljudi imaju potrebu "olakšati se" i neradnim danom i vikendom.

A i "posjetiteljima" javnog zahoda - pogled ispod obrva! Stvarno?!

18. travanj 2024 12:47