StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Bikovi pokažite kreativnost, Rakovi priuštite si detoksikaciju čajevima, Strijelci su tankih živaca

Piše MOZAIK SD
10. ožujka 2024. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Aktivan društveni život samcima će pružiti priliku da upoznaju nekoliko osoba koje će ih podjednako privući. Nije isključeno da će se među njima naći i simpatija iz prošlosti koju će početi gledati drugim očima. Znanac će vam ukazati na priliku za bolju zaradu povezanu s inozemstvom ili digitalnim tehnologijama.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Tragate li za bolje plaćenim poslom ili želite povišicu, doći ćete do ciljeva pokažete li više kreativnosti. Ne hodajte utabanim stazama i pokažite da možete razmišljati van zadanih okvira. Mogli biste pasti na šarm tajanstvene i nedokučive osobe. Komunikacija među vama bit će ispunjena dvosmislenim i nedorečenim izjavama.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Unutarnje dvojbe i poslovni problemi mogli bi narušiti odnos s voljenim. Iako komunikacija neće uvijek ići glatko, potrudite se izreći što vas muči i saslušati drugu stranu. Na planu karijere očekuju vas promjene. Otvorit će vam se brojne mogućnosti za suradnju, kao i poslovne ponude. Budite otvoreni, ali ne i nepromišljeni.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Vezani će ostvariti planove vezane uz zajednički život ili promjene u uređenju doma kojima streme. Samcima se smiješi veza na daljinu kojoj kilometri neće biti zapreka. Imat ćete dobar nos za ulaganja, pogotovo ako ne raspolažete samo vlastitim već i tuđim sredstvima. Priuštite si detoksikaciju čajevima i dodacima prehrani.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Potisnuto nezadovoljstvo stvarima koje zamjerate voljenoj osobi ključaju u vama već neko vrijeme. Dođe li do svađe, ne udarajte ispod pojasa. Ako vam financijska situacija nije bajna, ne znači da se stvari ne mogu poboljšati. Iskoristite poznanstva kako biste došli do dodatnih izvora prihoda ili dobili bolju naknadu za svoj rad.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nesporazumi s partnerom bit će plod nejasne komunikacije, no počnete li više slušati nego govoriti sve će krenuti nabolje. To se naročito odnosi na podjelu svakodnevnih obaveza živite li zajedno. Imat ćete puno posla, no uloženi trud donijet će vam veće prihode date li do znanja nadređenima da ih i zaslužujete.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Oblazit ćete društvena događanja i upoznati zanimljive ljude. Pažnju će vam privući nekonvencionalna osoba u čijem ćete društvu uživati, no nećete biti sigurni želi li nešto više od prijateljstva. Taman kada napravite raspored radnih obaveza, iskrsnut će nešto što će vam pomutiti planove. Budite ih spremni mijenjati u zadnji čas.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Studentima će pozivi na izlazak s društvom biti privlačniji od savladavanja gradiva. Ne odrede li prioritete, rezultat će biti loše ocjene. Bit ćete nespretni u izražavanju osjećaja prema voljenom, a neke će vaše riječi biti pogrešno protumačene. Ipak, stvari ćete lako popraviti priuštite li mu kakvo romantično iznenađenje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Problemi s članovima obitelji mogu negativno utjecati na odnos s partnerom, jer oboje ćete zbog toga biti tankih živaca. Pokušajte zajedničkim snagama riješiti okolnosti koje vas pritišću i poradite na komunikaciji. Privatni problemi učinit će vas razdražljivima i rastresenima, što će se odraziti na kvalitetu vašeg rada.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Samcima neće nedostajati prilika za romansu, no žele li osvojiti novu simpatiju, trebaju pokazati nježniju stranu. Imat ćete prilike za bolju zaradu, samo se trgnite, budite poduzetniji i iskoristite veze i poznanstva. Mogući su problemi s križoboljom ili išijasom. Ne dižite teške predmete i izbjegavajte nagle pokrete.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Budite oprezni kad je riječ o ugovaranju naknade za obavljanje posla i jasno definirajte svoje uvjete. To se pogotovo odnosi na one koji se bave samostalnim djelatnostima. Bit ćete privlačni, no nećete se olako upuštati u novu vezu. Željet ćete bolje upoznati drugu stranu i vidjeti nalazi li se na vašoj valnoj duljini.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Samcima bi na vrata mogla zakucati bivša ljubav i probuditi stare uspomene. Nije li se promijenila, samo će se ponoviti već viđeni scenarij pa je možda bolje da okrenete novu stranicu. Koncentracija vam neće biti na visini pa vam se mogu potkrasti greške. Neki će to iskoristiti da vas izvrgnu kritici i ocrne u očima nadređenih.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

26. lipanj 2024 14:39