StoryEditorOCM
ForumKOD LUDBREGA

Troje mrtvih u naletu vlaka na automobil: poginula 27-godišnja žena i dvoje djece, vozač je u bolnici

Piše PSD
15. rujna 2022. - 11:45

Tri osobe izgubile su život u naletu vlaka na osobni automobil danas oko 9.30 sati u mjestu Bolfan nadomak Ludbrega. Kako doznaje Jutarnji list, do tragedije je došlo kada je putnički vlak koji prometuje na relaciji Koprivnica-Varaždin naletio na osobno vozilo u kojem su se nalazile četiri osobe.

Prema prvim informacijama, na mjestu užasa poginula je 27-godišnja djevojka i četverogodišnje dijete, dok su druge dvije osobe iz automobila vozilom Hitne pomoći prevezene u koprivničku bolnicu i njihove ozljede još uvijek nisu kvalificirane.

Dnevnik.hr doznaje da je u bolnicu prevezen 28-godišnji vozač i četverogodišnje dijete koje je putem reanimirano. Nažalost, liječnici ga nisu upjeli spasiti.

Tu je vijest za HRT potvrdio i Ravnatelj bolnice u Koprivnici Mate Devčić. Četverogodišnju djevojčicu reanimacijom se pokušalo spasiti tijekom prijevoza do bolnice.

Pokušaj oživljavanja nastavljen je i u prostorijama bolnice, ali unatoč trudu liječnika umrla je u 10.30 sati, kazao je Devčić i dodao kako je djevojčica jedina osoba koja je iz Bolfana dovezena u tu bolnicu.

Željeznički promet je u prekidu, a na mjestu nesreće policija provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije odnosno je li odgovoran ljudski faktor ili nešto drugo.

07. svibanj 2024 13:51