StoryEditor
ForumUHVAĆEN TAKSIST KOJI JE ISPREBIJAO SVOGA SINA

Tukao ga je po glavi i tijelu, vrijeđao, pa istjerao od kuće. Kada se dječak vratio totalno je podivljao

12. ožujka 2019. - 13:12
cavtat

Zbog počinjenih kaznenih djela povrede prava djeteta i nanošenja tjelesnih ozljeda djetetu, kao i zbog opasnosti od ponavljanja navedenih kaznenih djela, dežurni istražni sudac Županijskog suda u Dubrovniku odredio je 30 dana istražnog zatvora cavtatskom taksistu (36), javlja Dubrovački vjesnik.

Spomenuta kaznena djela obiteljskog nasilja taksist je počinio svome desetogodišnjem sinu nakon što mu je u igri oštetio mobitel.

Naime, dječaka je tada više puta udario po glavi i tijelu, vrijeđao ga te istjerao iz kuće. Prema riječima glasnogovornika dubrovačkog Županijskog suda, suca Pera Miloglava, kada se dječak vratio u kuću, otac ga je ponovno počeo divljački udarati te je dijete zadobilo više tjelesnih ozljeda glave, vrata, lica, leđa i nogu.

Incident se dogodio 8. ožujka, ali se tek sada za njega doznalo. U vrijeme kada se to događalo, majka nije bila u stanu, a kad se vratila i vidjela sina, pozvala je policiju koja je prema obiteljskom nasilniku promptno reagirala.

Navodno se posumnjalo na unutarnje krvarenje te je dijete odvedeno i na Pedijatriju Opće bolnice Dubrovnik. Međutim, tamo se pokazalo kako te sumnje, srećom, nisu utemeljene. Jednako neslužbeno doznajemo i to kako roditelji nisu razvedeni ali žive odvojeno i da je na dan incidenta dijete bilo u posjetu ocu.

06. prosinac 2021 04:24