StoryEditorOCM
ForumNOVI SLUČAJ

Turistica silovana na ljetovanju: ‘Otišla sam s njim u hotelsku sobu, tamo su bila još petorica...‘; Svi su uhićeni

Piše JL
15. srpnja 2023. - 08:47

Dvadesetogodišnju turisticu navodno je silovala grupa muškaraca nakon što je namamljena u hotelsku sobu na Mallorci u četvrtak. Dok je bila na odmoru s prijateljima, na plaži Palma upoznala je 20-godišnjeg njemačkog državljanina.

Popili su piće te je pristala s njim otići do hotela, a kad su stigli do sobe ondje su zatekli pet mladih Nijemaca koji su pili, piše The Sun.

Žrtva je pokušala otići, ali su je muškarci zaustavili. Tvrdi da su je neki od njih silovali, dok su drugi gledali. Dvadesetogodišnjakinja, koje je također Njemica, prijavila je incident recepcioneru koji je nazvao policiju.

Policajci su odmah došli na mjesto događaja i uhitili šest Nijemaca zbog seksualnog napada. Silovana žena odvedena je u bolnicu Son Llàtzer, a agenti jedinice za obitelj i brigu o ženama pokrenuli su istragu.

Ranije ovog tjedna, britanski turist uhićen je u zračnoj luci Palma na Majorci nakon što je navodno silovao djevojku u hotelu na otoku, piše Jutarnji list. Muškarac je zaustavljen dok je pokušavao odletjeti kući jer je njegova partnerica španjolskoj policiji prijavila da ju je natjerao na odnos u kupaonici hotelske sobe.

Prošli tjedan britanska turistica silovana je na popularnoj plaži u Algarveu, a policiji je prijavila da se napad dogodio na pijesku uz šetnicu na plaži Praia da Rocha nakon što se odvojila od društva.

27. travanj 2024 00:13