StoryEditorOCM
ForumPODUZETNIK I NOGOMETAŠ

U Cessni poginuo Hrvat Joško Sladojević: Prijatelji ga nagovorili da s njima poleti za Njemačku

Piše JL
30. svibnja 2022. - 15:19

Među poginulima u zrakoplovu Cessna 182, koji je u ponedjeljak oko 11,50 sati pronađen u mjestu Broćanac kod Rakovice, gdje je pao nakon što mu se izgubio svaki trag u nedjelju kad je iz Splita poletio prema Njemačkoj, je i Hrvat Joško Sladojević, dugogodišnji član Croatije Stuttgart.

Kako piše portal Fenix-magazin.de, članove Croatije Stuttgart kao i sve Hrvate s područja Stuttgarta rastužila je vijest kad je u ponedjeljak potvrđeno da je među poginulima i Joško Sladojević, koji je bio dugogodišnji dopredsjednik, igrač i član Croatije Stuttgart, gdje je dugi niz godina obnašao i funkciju blagajnika u klubu.

- Počivao u miru, naš Joško - napisali su iz Croatije Stuttgart poslavši za Fenix-magazin.de i posljednju fotografiju njihova člana Joška snimljenu ispred zrakoplova Cessna u kojemu je poginuo nakon što se zrakoplov u nedjelju srušio.

Pokojni Sladojević, koji je rodom iz Blata na Cetini, dugi niz godina radio je kao inženjer u Mercedesu. Prije nekoliko godina uzeo je otpremninu i vratio se u Hrvatsku.

image
Robert Fajt/Cropix/Cropix
26. travanj 2024 22:43