StoryEditorOCM
ForumNEVJEROJATNO

Unatoč najavljenoj oluji, oni su odlučili realizirati suludu ideju, spašavali ih vatrogasci: ‘Opasno i neodgovorno!‘

Piše JL
5. kolovoza 2023. - 08:54

Zagrebački vatrogasci spasili su dvije osobe koje su odlučile prenoćiti na splavu usred Save unatoč prognozama i preporukama svih mogućih službi o nadolazećem nevremenu, piše Jutarnji list.

Fotografije s mjesta događaja u blizini Hendrixovog mosta objavila je Vatrogasna postrojba Zagreb na svojoj Facebook stranici.

- Opasno i neodgovorno! Upravo smo spasili dvije osobe koje su odlučile prenoćiti na splavi. U noći s ovakvom prognozom. U splavi. Na Savi, stoji u opisu objave.

Brzo su se skupili komentatori koji su ustanovili da su bi spašene trebalo kazniti jer su svjesno ugrozili svoje, ali i živote vatrogasaca.

- "Super" je da se u ovakvoj situaciji morate baviti i ovakvim šupljoglavcima. Trebali ste ih pustiti da odrade riječno krstarenje do Crnog mora. Ovo je na razini odlaska na Biokovo u japankama i bez vode usred ljetnog dana. Je li im bar bilo neugodno kad ste ih skupili?, napisala je jedna komentatorica, a druga je zaključila da je prikladna kazna trpanje vreća s pijeskom na područjima kojima prijete poplave.

03. svibanj 2024 07:21