StoryEditorOCM
ForumNeviđeno divljaštvo

Vozač Mercedesa u Zagrebu namjerno pregazio prometnu redarku: 42-godišnjak uhićen, djevojka prošla s lakšim ozljedama

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
2. lipnja 2021. - 11:28

Vozač Mercedesa jučer oko podne nije bio zadovoljan regulacijom prometa koju je na raskrižju zagrebačke Krklecove ulice sa Zagrebačkom avenijom odrađivala 23-godišnjakinja pa je odlučio negodovati pokazavši neviđeni primitivizam zbog kojeg je nedugo potom i uhićen, piše Jutarnji.

Naime, oko 12 sati 23-godišnja je djevojka fizički upravljala prometom te je, kažu iz PU zagrebačke, položajem tijela nedvojbeno dala do znanja da je za smjer kretanja iz kojeg je dolazio 42-godišnji vozač Mercedesa, zatvoren promet. Nervozni vozač, očito kratkog fitilja, počeo je verbalno negodovati da bi u jednom trenutku vozilom naglo krenuo na prometnu redarku. Situacija se pretvorila u kaos, a na mjesto događaja pristigla je Hitna pomoć koja je 23-godišnjakinju prevezla u KB Sveti Duh gdje su joj utvrđene, srećom, lakše ozljede.

Po dolasku policije koja je napravila očevid te porazgovarala sa sudionicima okršaja kao i sa zaprepaštenim očevicima, 42-godišnji vozač Mercedesa postao je osumnjičenik te je uhićen i odveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.  

20. travanj 2024 01:38