StoryEditorOCM
ForumVIDEO: BRUTALNA TUČNJAVA USRED DANA

Vozaču oduzeo prednost pa dobio high kick ravno u glavu!

12. veljače 2018. - 15:36
Izrezak_tucnjava.JPG

 

Nesvakidašnji prizor još jedne brutalne tučnjave na splitskim ulicama snimila je naša čitateljica iz svog automobila usred dana - na križanju Ulice Domovinskog rata i Zbora narodne garde iz čistog mira došlo je do obračuna između dva muškarca, a ako je suditi prema povišenim tonovima koji su prethodili tučnjavi, razlog je oduzimanje prednosti vozaču! - piše Slobodna Dalmacija.

Prometna nekultura karakteristična je za temperametne vozače s Mediterana, no obračunavanje šakama poput ovog debelo prelazi sve granice dobrog ukusa i ponašanja na javnim površinama.

- Netko je zaustavio automobil i našla sam se u koloni. Nisam znala o čemu je riječ, a onda sam iz dernjave shvatila kako su djevojka i dečko prešli biciklima preko pješačkog prijelaza, što je razljutilo vozača koji je izašao iz automobila, krenuo s naguravanjem i manjem dečku opalio filmski high kick ravno u glavu.
 

 


- Dok sam izvadila mobitel, već su bili na podu. Srećom, reagirao je jedan gospodin, uskoro i drugi... Nesretna djevojka sve je promatrala s pješačkog prijelaza držeći bicikle u rukama... Tučnjava je bila zaista brutalna, stvorila se poduža kolona, ostala sam šokirana - govori nam čitateljica.

Naravno, prepoznali smo i heroja koji je prvi izletio iz automobila i pokušao razdvojiti dvojac. Riječ je splitskom znanstveniku Ivici Puljku.

- Istina je, razdvojio sam ih... Nisam mogao mirno stajati, pogotovo potaknut nedavnim tučnjavama djece na ulici...

Jedan je bio zaista žilav i jači, ali uspjeli smo ih smiriti.. Nadam se da poslije nije došlo do daljnih obračuna. Smatram kako sam dobro postupio i da treba odgovorno reagirati - potvrdio nam je Puljak.

15. lipanj 2024 07:42