StoryEditorOCM
ForumNARODNI PREDSJEDNIK

Vučić snimio video kako s ministrima slaže sendvič s parizerom: Često ga jedem, posebno u avionu kad idem u inozemstvo

Piše Vijesti sd
13. rujna 2023. - 14:17

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimku na kojoj sa svojim ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momirovićem jede parizer, čije je pojeftinjenje osobno najavio prošlog tjedna.

"Prethodno su Toma Momirović i Siniša Mali otišli u trgovinu i kao što smo i obećali, onima koji su to od nas zahtjevali, nije to bio naš hir, još su rekli da to ne smijemo i nećemo jesti… Kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dvije litre jogurta, dva kruha, dvije vrećice i majonez ‘Dobro‘ i ukupno je cijena 585 dinara", govori Vučić.

"Nešto što narod voli, nešto na čemu smo odrasli, nešto što ja i danas često jedem, posebno u avionu kad idem u inozemstvo tražim da mi naprave sendvič baš od ovakvog parizera. Ne radimo mi ovo da bismo pokazali da smo obični ljudi", poručio je Vučić u snimci. Ona je uslijedila nakon brojnih kritika da je milijunaš i da ne jede parizer, piše Jutarnji list.

"Stavimo majonez na pola kruha, evo Siniša", govori na kraju snimke prije nego što počinje jesti spomenuti parizer.

Sljedećeg tjedna pojeftinit će još deset važnih proizvoda, najavio je, a sretan je što može ‘pomoći svojim građanima‘.

Vučić je naveo i da je cilj objavljivanja videa ‘demantiranje svih laži‘ koje se objavljuju, pa i one da vlast ne smije jesti parizer jer je u pitanju hrana loše kvalitete, a on misli da je odlična.

Njegovi vjerni pratitelji bili su oduševljeni ovim potezom u komentarima na objavu, pa se tu našlo poruka poput ‘Vučiću, parizeru!‘, ‘Prijatno predsjedniče, svaka čast, prava gozba iz djetinjstva‘, no bilo je i onih koji su primijetili da samo Vučić od njih trojice nije ni zagrizao svoj sendvič s parizerom.

09. svibanj 2024 01:29