StoryEditorOCM
ForumVIŠE PUTA UHIĆENA

Zovu je balkanskom kraljicom prostitucije: Nudila je djevojke političarima za 500 eura, mnoge su je molile da im sredi bogate klijente, a ona kaže: Ja sam samo zgodna cura koja voli luksuz

Piše 100posto.hr
12. travnja 2019. - 21:06
instagram

Prije četiri godine u akciji "Lutka" uhićena je, između ostalih, Željka Rolović. Crnogorka se često spominjala kao jedna od najmoćnijih madam u regiji koja stoji iza organiziranja zabava za stariju, bogatu gospodu koji vole mlađe, zgodne djevojke.

Željka je uhićena u akciji "Lutka" 2015. godine pod sumnjom da je na crnogorskom primorju ugovarala i organizirala pružanje seksualnih usluga u hotelima i na jahtama. U zatvoru je provela devet dana, a onda je platila 4000 eura jamčevine da se brani sa slobode. Kasnije je krivnju priznala i nagodila se kako ne bi morala više u zatvor. 

Godinu dana poslije uhićena je u Porto Montenegro dok se s prijateljicama ukrcavala na jahtu nekog šeika. Osim nje, uhićene su Ema Đuhić, kod koje je pronađeno sedam grama kokaina, Vana Simić, Aleksandra Radojević i hrvatski tv voditelj Marko Lukšić, koji se branio kako je djevojkama samo pokušao pomoći nositi kofere kad ih je zajedno zaustavila policija. Svi osim Eme Đuhić su pušteni jer je droga pronađena samo kod nje. 

"Željka je žena sa stavom i nikada mi nije nudila da se prostituiram. Ona nikada nikog ne bi podvodila i rekla 'Ej, slušaj, imam za tebe ovog ili onog'. Nikad nije tjerala nikoga na to nego onaj tko želi - može, a onaj tko ne želi, nikom ništa", rekla je Aleksandra Radojević nakon svega.

Facebook

Facebook

Među djevojkama koje su navodno radile za Madam Željku, kako ju nazivaju, spominjale su se Soraja Vučelić, koja joj je prijateljica još od djetinjstva, ali i Tina i Barbara Šegetin, Riječanke koje su bile u Big Brotheru i također često ljetuju sa Sorajom.

A nakon što ju je u reality showu Farma prozivala da se bavi prostitucijom, Željka je medijima ispričala kako ju je starleta Stanija Dobrojević tražila da joj sredi klijente, i to bogatu, stariju i isključivo inozemnu klijentelu, kako bi sve bilo diskretno. Ona joj je rekla kako se time ne bavi, ali da je može upoznati prijateljski s nekim ljudima te da dalje radi sama.

"Ne treba meni ni Farma i nijedan drugi reality da bih pokazala tko je Stanija Dobrojević. Kad bih ušla, u lice bih joj rekla sve što imam. Samo, Farma bi trebala trajati šest mjeseci da iznesem sve gadosti i prljavštine koje znam o njoj i da nabrojim s kim je sve bila i što je dobivala za to. Toliko toga ima. Stanija je djevojka od 30 godina koja nema ni kučeta ni mačeta. Neka brine o svom životu i ostavi Željku Rolović, ostvarenu majku i ženu, na miru. Ako krenem pričati neće smjeti od sramote izaći iz Farme", poručila joj je Željka.

Sa Željkom i poslom prostitucije povezivala se i starleta Tamara Đurić.

"S Tamarom uglavnom ljetujem u Crnoj Gori. Željku sam upoznala preko prijatelja koji su joj plaćali za seks. Kad je vidjela mene i Tamaru, na sve načine je pokušavala približiti nam se i da iz interesa bude u našem društvu. To je željela zato što smo nas dvije mlade i atraktivne, a ona je stara i teško se prodaje, pa je mislila da nas uvali svojim klijentima. Naišla je na pogrešne jer mi imamo dobro situirane momke koji nam pružaju sve. Iako je to znala, Željka je političarima obećavala da će im srediti Tamaru za 500 eura. Tamara ju je otkačila čim je otkrila tu namjeru", rekla je medijima Tamarina prijateljica Aleksandra Martinović.

Ispričala je i kako je Željka beskrupulozna kad se radi o novcu.

"Ta žena je bila s jednim političarem, kojeg je opljačkala dok je ležao u lokvi krvi. Bili su na otoku u Crnoj Gori, gdje se on slučajno skotrljao niz stepenice i slomio nos. Dok je bespomoćno ležao, ona mu je uzela sve novce iz džepa. Mislila je da je jako pametna što je to napravila pa se hvalila svojim podvigom. Kasnije mi je ispričala da ga je opelješila zato što joj nije dao da jede cijeli dan", rekla je Martinović.

Inače, crnogorsko primorje poznato je kao prijestolnica seks turizma u sezoni. 

"Djevojke iz Beograda kojima je osnovni biznis prostitucija lako nastavljaju biznis na primorju. Koliko novca zarade je pitanje. Nijedna e radi po tarifi na sat. Bogati klijenti daju onoliko koliko su zadovoljni uslugom i koliko imaju. S njima je zagarantiran luksuzan provod, a kokain je gotovo obavezan dio dekora. Djevojka ne može raditi sama. Svi ti klijenti su stare mušterije, a ako su novi, zovu po preporuci. Plaćaju odlično, ali i traže djevojke na visokom nivou posla. I taj nivo košta", rekle su neke djevojke koje se time bave za srpske medije. 

Nakon što je uhićena zbog droge koja je bila kod prijateljice Eme Đuhić, Madam Željka ispričala je svoju verziju priče. 

Facebook

Facebook

"Nisam kurva. Da jesam, naplaćivala bih na sat. Ja sam samo zgodna djevojka koja voli luksuz. Kad vidim bogate muškarce, priđem i družim se s njima. Mi smo te muškarce upoznale na koncertu u diskoteci 'Top hill'. Sjedili smo zajedno u separeu. To je grupa Talijana, Engleza, Hrvata... Pao je dogovor da u srijedu krenemo na putovanje po hrvatskim otocima. I tu na carini u marini Porto Montenegro nas je zaustavila policija. Pretresli su nas i kod Eme našli kokain, sedam grama. Ovaj put to zaista nije imalo veze s prostitucijom. Ja se time ne bavim. Jednostavno se skupilo dobro društvo. Bogati muškarci, lijepe djevojke, ali to su moje prijateljice. Nisam kriva što su lijepe. I čemu fama, čim odeš na jahtu, odmah si kurva", zaključila je Željka.

Željka Rolović imala je teško djetinjstvo, a svoju je životnu priču svojedobno ispričala za srpske medije.

"Roditelji su se stalno svađali pa mirili. Majka je radila kao čistačica u bolnici, a otac ju je jako volio. Ali, bio je bolesno ljubomoran, stalno je bio pijan i majku je to jako ljutilo. Kad bismo čuli glazbu, znali smo da se tata vraća kući mrtav pijan. Stalno je nosio neke dinare, zvao muzikaše da pjevaju u kući. On bi sjedio i pio za stolom, a dva-tri čovjeka pored stola bi svirala dok on ne bi zaspao. Kad bi zaspao, oni bi otišli", rekla je.

Otac je često tukao majku, a jednom se autom zabio u zgradu bolnice u kojoj je radila jer ju je tražio.

Majka je nju rodila sa 16 godina, a ima i godinu dana mlađeg brata. Kako su ih roditelji često zanemarivali, završili su u domu za nezbrinutu djecu blizu Herceg Novog. 
Tamo se brzo snašla pa je krala sve što je stigla, od alkohola, odjeće i obuće do hrane.

"Jednoj maloj sam stavila govno pored glave dok je spavala. Ta mala me mrzila... Joj, što smo sve radili", izjavila je. Ispričala je i kako ona i brat nisu shvatili da je djed, kod kojeg su bili nekoliko dana, preminuo.

"Jedan dan se nije ustao iz kreveta. Brat i ja smo mislili da je zaspao. Dva dana smo skakali po njemu i vikali "Djede, probudi se!". Tek kad su stric i strina došli po nas smo shvatili da je mrtav", rekla je.

Njezin je otac, kad joj je bilo deset godina, ubio njezinu majku i baku, a zatim i sebe.

"Tri metka u jednu, tri metka u drugu i jedan u sebe. Nekoliko mjeseci je to smišljao. Plakao je i dovodio bendove da mu pjevaju pjesmu 'Jedan dan života'", ispričala je.

25. travanj 2024 00:48