StoryEditorOCM
ForumBRUTALAN NAPAD

Žrtva kaštelanskih nasilnika i njegov otac progovorili za ‘Slobodnu‘: ‘Prošao sam torturu, lakše mi je sada kad je sve na policiji‘

Piše PSD
30. kolovoza 2020. - 21:20

- Ok sam sad. Bio sam danas na razgovoru u policiji. Malo sam bolje - kazala nam je na početku razgovora žrtva kaštelanskih nasilnika čije je brutalno i neljudsko ponašanje zgrozilo čitavu Hrvatsku.

Što se zapravo događalo i zašto je krenulo reketarenje naš sugovornik kaže:

- Trebao sam na Veliku Gospu ići s njima u Sinj i ja nisam imao novce, nisam ih nikako uspio nabaviti. Oni su mi kazali da nema potrebe, da će me oni častiti. I na tome je ostalo.

Častili su me i poslije toga ništa. Nisu spominjali nikakve novce - veli  naš sugovornik.

Prije nekoliko dana prvi put su spomenuli dug od dvije tisuće kuna i onda se jučer dogodilo to što se dogodilo - prepričava nam.

'Prošao sam torturu'

Kaže da je prošao pravu torturu, ali sada kada je sve na policiji nekako mu je lakše, otkriva nam.

U razgovoru s njegovim ocem doznajemo da je njeov sin ipak malo prestrašen i uznemiren ali nada se da će sve doći na svoje.

- Nije on lud, kako neki kažu, samo je malo drugačiji - ističe njegov otac.

U obiteljski dom mladić se inače vratio u studenom prošle godine, prije toga bio je štićenik Doma 'Miljenko i Dobrila' u Kaštelima, pojasnio nam je njegov otac.

Iz splitske policije, podsjetimo, su izvijestili da su uhitili dvojicu muškaraca koje dovode u vezu sa brutalnim premlaćivanjem i fizičkim zlostavljanjem u Kaštelima. Kriminalističko istraživanje u večernjim satima još uvijek traje.

Iz policije su demantirali i glasine kako je jedan od roditelja napadača zaposlenik MUP-a.

- Vezano uz kriminalističko istraživanje koje se provodi u odnosu na javno objavljenu snimku  u prostorije policije dovedene su dvije osobe koje se dovodi u vezu s događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje - kazali su iz splitske policije.

obavijest o sukobu mlađih osoba, kažu u policiji, dobili su još prije par dana te su odmah započeli istragu slučaja. Pojavljivanje snimke npada u javnosti samo je ubrzalo stvari.

Podsjetimo, snimka brutalnog premlaćivanja i fizičkog zlostavljanja dečka u Kaštel Štafiliću koja se za vikend počela masovno dijeliti po društvenim mrežama zgrozila je javnost.

Na snimci, koju nam je ustupila naša čitateljica, jasno se vidi kako se nekolicina nasilika ‘iživljava‘ nad dečkom slabijim i nemoćnijim od svojih ‘nasilnika‘.

- Spusti ruke, spusti ruke, dobit ćeš kolinom u glavu- čuje se na ovoj snimci između ostaloga.

Na kraju su ga srušili na pod udarcem noge u glavu.

20. travanj 2024 11:12