StoryEditorOCM
FotoreportSUSRET NA OTOKU

Čak 80 mopedista Tomosom krenulo na panoramsku vožnju od 60 kilometara po Pašmanu i Ugljanu!

Piše Zadarski.hr
10. rujna 2022. - 13:01

Društvo Iskrenih mopedista pod vodstvom predsjednika Igora Jurečića zajedno sa Turističkom zajednicom Općine Tkon i direktoricom Jelenom Ugrinić organizirali su 1. Susret mopedista Tomos na otoku Pašmanu. Podršku u organizaciji pružile su Turistička zajednica Općine Pašman i Turistička zajednica Općine Preko.

Mopedisti su startali rano ujutro u petak, 9. rujna, iz Slovenije iz Općine Škocjan, te odvozili rutu od 360 km do Biograda na Moru. Zahvaljujući Jadroliniji koja je uvela izvanrednu liniju svi mopedisti su stigli u Tkon u 19 sati, kako je i bilo planirano. Doček je bio spektakularan - popraćen bakljadom u kojoj su sudjelovali članovi Udruge mladih ‘Kunjska dica‘,  a bilo je raznovrsnih slastica, likera i domaćih specijaliteta koje su pripremili KUU Kunjka i izlagači otočnih proizvoda.

U subotu, 10. rujna, okupljanje je počelo u 10 sati na mulu u Tkonu gdje su mopedisti dobili majice i medalje, te je u 11 sati, čak 80 mopedista krenulo na panoramsku vožnju od 60 kilometara po otoku Pašmanu i Ugljanu.

Prvo stajanje je organizirano u mjestu Banj te nakon toga vožnjom idu do Preka gdje je također organiziran doček.

Na povratku će stajanje biti u mjestu Pašman nakon čega će se vratiti u Tkon gdje slijede moto igre, druženje uz dobro društvo, glazbu, hranu i piće..

Sudionici susreta su iskazali oduševljenje i zadovoljstvo cijelom organizacijom.

- Ovo nam je vjetar u leđa kako bi i sljedeću godinu organizirali još brojniji susret i napravili događaj koji će biti prepoznatljiv za našu destinaciju kao jedinstvena turistička ponuda u posezoni - poručili su.

18. travanj 2024 17:43