StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: MARIKOMERC ODRŽAO PREZENTACIJU SVOJIH PROIZVODA

Fešta od morskih delicija u Arsenalu

Piše A. Franić, I. Ivanac
5. travnja 2017. - 20:15
sajam_arsenal1-050417_resize(1).JPG

Vodeći distributer kvalitetne ribe i ribljih proizvoda, Marikomerc, danas je u Arsenalu održao bogatu prezentaciju svojih proizvoda.

Kako bi što bolje prezentirali svoju ponudu, Marikomerc je organizirao degustaciju hrane pa su tako svi zainteresirani mogli probati morske plodove. Preko carpaccia od hobotnice i kozice te mariniranih inćuna pa sve do crnog rižota i njoka sa sipama, posjetitelji su mogli vidjeti i kušati razne načine na koje se njihovi proizvode mogu spremiti.

Najviše gostiju bilo je iz ugostiteljske branše koji su iskoristili priliku da saznaju nešto novo i ostvare nove kontakte za nadolazeću sezonu.

Bogati asortiman kvalitetne smrznute morske ribe i ribljih prerađevina moguće je kupiti u Zadru, Splitu, Dubrovniku, Rijeci i Zagrebu.

- Napokon smo uspjeli svoje želje pretočiti u djela. Našim proizvodima omogućili smo ugostiteljima bržu, jednostavniju, a jednako kvalitetnu pripremu hrane. S aspekta osoblja, pojednostavili smo procese pripreme i olakšali posao, a s aspekta vlasništva i managementa, osigurali smo precizniju kontrolu troškova, a samim time i veću profitabilnost, rekao nam je Ivan Dell'Orco, direktor operativnih poslova u Marikomercu. Njihovi proizvodi su prepoznati i van granica Hrvatske, pa se tako mogu pohvaliti i izvozom u 9 zemlja svijeta. Njihovu poslovnu priču i razvoj prati oko 80 stalno zaposlenih, a u fazi su i projektiranja novog pogona koji bi im omogućio još bolji plasman njihvog asortimana u inozemstvo, zapošljavanje novih djelatnika te bolju tržišnu poziciju na svjetskom tržištu.

24. travanj 2024 02:56