StoryEditorOCM
FotoreportPOČELO JE

Fotogalerija i video: Od subote se s Masleničkog mosta može svaki dan skakati bungee jumping; evo kako je to izgledalo danas i tko je skakao!

Piše L.B.
26. lipnja 2021. - 19:29
Zadar, 260621. Danas je odrzano tradicionalno otvoranje sezone Bungee Jumpinga na Maslenickom mostu. Skali su Missice Anja Ozanic, Nina Vukovic, Marinela Grljusic i proslavljeni gimnasticar Marijo Moznik.Jure Miskovic/Cropix

- Danas smo otvorili sezonu, 17-tu godinu zaredom organiziramo bungee jumping na Masleničkom mostu i svi se odlično zabavljamo - kazao nam je u subotu Danko Zimic, direktor trvrtke Izazov tours, organizatora skakanja bungeeja s Masleničkog mosta. 

Na otvorenju sezone u subotu su skakali missice Anja Ožanić, Nina Vuković i Marinela Grljusić, te i proslavljeni gimnasticar Marijo Možnik.

Maslenički most ima navjeću visinu za skakanje bungee jumpinga u Hrvatskoj. Čak 56 metara "leti" se prema moru, uz puno osiguranje i doček nakon skoka. Sigurna i više puta testirana oprema zaustavlja skakača na pet metara od mora, gdje ga čeka čamac koji ga vodi na obalu.

- Od danas može skakati svaki dan, 0d 14 do 20 sati, a sve informacije mogu se naći na našoj web stranici izazov-tours - rekao je Zimic.

03. svibanj 2024 16:32