StoryEditorOCM
FotoreportXL FOTOGALERIJA

Izabrani Miss i Mister Azila te Njuška godine: evo tko su slatki pobjednici i kako je bilo na današnjoj Amaterskoj reviji pasa "Daj šapu!"

Piše Zadarski.hr
13. svibnja 2022. - 21:37

Maleni, veliki, šareni, crni, žuti, zaigrani, sramežljivi, tvrdoglavi... Ma kakvi god psi bili, svi su divni! No, danas su učenici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, na Amaterskoj reviji pasa "Daj šapu!", ipak morali odabrati Miss i Mister azila te Njušku godine.

Prema ocjeni mladih veterinarskih tehničara, Miss azila je Nala, a mister Malik, oboje još uvijek štenci koji su u potrazi za svojim domom. Njuška godine za 2022. je Lily, stara natjecateljica koja je ove godine šarmirala žiri. Drugo mjesto osvojila je mješanka Moka, a treće Ava, obje bivši azilski psi!

image
Luka Gerlanc
image
Luka Gerlanc

Veterinarski tehničari ocjenjivali su ljepotu i temperament pasa, zaigranost i druželjubivost, kako bi odabrali najbolje. 

Reviju u kojoj sudjeluju psi mješanci i psi iz skloništa „Privlaka", a suorganizatori su Zadarska županija i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA), učenici organiziraju već petu godinu zaredom.

Cilj Revije je podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja te najvažnije - potaknuti građane koji su u potrazi za kućnim ljubimcem na udomljavanje nezbrinutih pasa.

Uživajte u našoj slatkoj fotogaleriji - možda pronađete svog budućeg krznenog prijatelja! 

image
Luka Gerlanc

 

25. travanj 2024 04:13